Αγιος Κοσμάς Ν.Φ.: Εσπερινά Κηρύγματα & συναντήσεις με νέους

1

agios-kosmas-nf-agioy-vasileioy (1)Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ν.Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ.Γαβριήλ ξεκινούν την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου τα εσπερινά Κηρύγματα στον Ιερό Ναό του αγίου Κοσμά του Αιτωλού Ν. Φιλαδελφείας που θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη απόγευμα από ώρας 5,30 έως 6,30 με ομιλητές τους Εφημερίους του Ι.Ναού ενώ θα ακολουθεί συνάντηση και ελεύθερη συζήτηση με νέους και νέες από ώρας 6,45 έως 8 μ.μ..

Επίσης από τις 15 Δεκεμβρίου μέχρι τα Χριστούγεννα θα τελείται καθημερινά η Θεία Λειτουργία από ώρας 7 έως 9 π.μ. προς ενίσχυση των Ενοριτών και ανάπαυση των κεκοιμημένων Αδελφών μας.

Να θυμίσουμε ότι στον Ιερό Ναό λειτουργούν Κατηχητικά Σχολεία όλων των βαθμίδων κάθε Κυριακή μετά την Θεία Λειτουργία καθώς και Σχολή Βυζαντινής Αγιογραφίας κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 5 μ.μ.
ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ

Προηγούμενο άρθροΚαι επίσημα “αλλαγή σκυτάλης” στην αντιδημαρχία τεχνικών υπηρεσιών!
Επόμενο άρθροΣούπερ Πανσέληνος: Τα “ερωτικά, τα παράξενα και τα εγκλήματα”!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.