Η υπέροχη Γαλλίδα Camille Rowe, αρέσει σε άντρες και γυναίκες! (pics-video)

0

Camille Rowe, το 26χρονο μοντέλο, σχεδιάστρια, fashion it girl και insta hit (μέσω του account fingermonkey) που αγαπάνε – για εντελώς διαφορετικούς λόγους- άντρες και γυναίκες.

camille-roweyΌτι έχει πέσει το μάτι σου πάνω της σε κάποιο αφιερώμα που της έχει κάνει γυναικείο περιοδικό ή σε κάποια διαφημιστική καμπάνια (π.χ. στο διαφημιστικό της Dior Homme με τον Robert Pattinson) και την θεωρείς -κάτι που ισχύει- ως την επιτομή της Γαλλικής ομορφιάς.

Η γεννημένη στο Παρίσι -και μεγαλωμένη στις παραλίες της Καλιφόρνιας- κόρη μιας χορεύτριας του Lido καταφέρνει το ανήκουστο. Να είναι ταυτόχρονα μούρη των μεγαλύτερων οίκων μόδων και μούσα του Terry Richardson, Playmate και γενικώς γυμνός -αλλά πάντοτε σικάτος- πειρασμός.

Όταν πέσει το μάτι σου πάνω της σε κάποιο αφιερώμα που της έχει κάνει γυναικείο περιοδικό ή σε κάποια διαφημιστική καμπάνια (π.χ. στο διαφημιστικό της Dior Homme με τον Robert Pattinson) και την θεωρείς -κάτι που ισχύει- ως την επιτομή της Γαλλικής ομορφιάς.

 

Η ‘ατημέλητη’ γοητεία της Παριζιάνας surfer με το υψηλής αισθητικής λογαριασμό στο instagram, που δηλώνει αυτοσαρκαστικά ότι είναι ‘Μοντέλο και ενίοτε γλάστρα σε videoclip’.

Η αλήθεια είναι ότι η Camille, που από την αρχή ξεκαθάρισε ότι το βλέπει όλο αυτό ως παιχνίδι, καταφέρνει και εκπέμπει ταυτόχρονα μια αθώα σεξουαλικότητα μπροστά στην οποία ουδείς δεν μπορεί να αντισταθεί.


‘Είμαι διαφορετική. Έχω μωρουδίστικο κεφάλι, ύψος μόνο 1,71 και μεγάλο στήθος. Επίσης ξεκίνησα αργά, όχι στα 14 μου, κάτι που με έχει βοηθήσει να είμαι πιο ήρεμη και πιο ευτυχισμένη’

Και μην ξεχνάς ότι το κορίτσι (που έχει βρεθεί και συμπρωταγωνίστρια του Vincent Cassel στο Our Day Will Come του Romain Gavras) είναι ο ορισμός του κουλ.


Για την ακρίβεια του old school cool, αφού καπνίζει, ξενυχτά και γενικώς χαίρεται κάθε λεπτό του rollercoaster πάνω στο οποίο βρέθηκε ξαφνικά καβάλα.



Επιπλέον, και αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα, χρήζει κουλ ότι αγγίζει. Όπως το αγαπημένο της στέκι στην Νέα Υόρκη, ένα heavy metal στριπτιτζάδικο στους τοίχους του οποίου προβάλλουν ερωτικές ταινίες από τα 70s.
Με άλλα λόγια, μια αρχετυπική Γαλλίδα της νέας εποχής, που εμπνέεται από το παρελθόν, μπολιάζει το Παριζιάνικο σικ της με κόκκους άμμου από το Malibu και μας σερβίρει ένα ακαταμάχητο fusion λαχταριστό πιάτο. Για την ακρίβεια ένα πιάτο που ακόμη και η κοπέλα σου κατανοεί γιατί δεν μπορείς να του αντισταθείς. Μην το χοντρύνω και σου πω ότι η Camille είναι από εκείνες τις γυναίκες για τις οποίες θα σου έδινε άνετα την άδεια να πας και να την απατήσεις μαζί της. Όχι, δεν θα σου θύμωνε. Περήφανη θα ένοιωθε. Νομίζω είναι σαφές το γιατί…

Camille-Rowe-Nude-2 Camille-Rowe-Nude-3 Camille-Rowe-Nude-4 Camille-Rowe-Nude-5 Camille-Rowe-Nude-6 Camille-Rowe-Nude-7 Camille-Rowe-Nude-8 Camille-Rowe-Nude-9pics-source: thefappening

Επίσης και μπορείς και πρέπει να αρνηθείς ότι, στην πραγματικότητα, την πήρες είδηση από την -εξίσου ‘εμβληματική’ παρουσία της- σε πιο αντρικά μέσα. Όπως στο νέο Playboy, του οποίου ήταν Playmate, ή στα διαφημιστικά της Victoria’s Secret.


ΠΗΓΗoneman.gr
Προηγούμενο άρθροΟι Eιδικοί Εξηγούν Γιατί ο Αλέξης Τσίπρας Ξαπλώνει στις Καρέκλες!
Επόμενο άρθρο“Η αδικία με τον Φιντέλ Κάστρο”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.