Γήπεδο ΑΕΚ: Αισιοδοξία μετά την παρουσίαση του project στο Κ.Σ.Α.

0

andriopoylos-aekΑπόλυτα ικανοποιητικό για την ΑΕΚ ήταν το αποτέλεσμα της συνεδρίασης του Κεντρικού Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής, σύμωνα με το ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού Σπορ FM.

Στη διαδικασία που θεωρείται το τελευταίο βήμα πριν την οικοδομική άδεια, η «Ένωση» έκανε ό,τι χρειαζόταν για να βρεθεί στο πολυπόθητο τελικό στάδιο.

Με επικεφαλής λοιπόν τον αρχιτέκτονα της «Αγιά-Σοφιάς», Θανάση Κυρατσού και κινητήριο μοχλό τον πρότζεκτ μάνατζερ του έργου, Δημήτρη Ανδριόπουλο, έγινε μια πλήρης τρισδιάστατη παρουσίαση.

Εκείνο, δε, που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι απαντήθηκαν αναλυτικά και λεπτομερώς όλες οι ερωτήσεις των μελών της επιτροπής και καλύφθηκαν όλες οι απορίες τους.

Το μόνο που ζητήθηκε επιπλέον από την ΑΕΚ να προσκομίσει είναι δείγμα από το υλικό της πλαγιομετωπικής κάλυψης του γηπέδου. Αυτό θα γίνει μέχρι την Παρασκευή, με το συμβούλιο να συνεδριάζει εκ νέου σε διάστημα δυο εβδομάδων και να δίνει την έγκριση, η οποία θα ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση για την έκδοση της άδειας και την έναρξη των έργων.

Προηγούμενο άρθρο«Όταν η ΑΕΚ έκανε γνωστή τη Φιλαδέλφεια»
Επόμενο άρθροΗμιλιπόθυμα 15χρονα έξω από κλαμπ… (Βίντεο)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.