Έκαψαν, έσπασαν και πήγαν για ύπνο…

0

polΑπό νωρίς το πρωί έπιασαν δουλειά τα συνεργεία καθαρισμού του δήμου της Αθήνας στην περιοχή των Εξαρχείων και γύρω από το Πολυτεχνείο για να μαζέψουν τα σπασμένα που προκάλεσαν την Πέμπτη το βράδυ αντιεξουσιαστές λόγω της επετείου του Πολυτεχνείου.

Πεζοδρόμια βγαλμένα, κατεστραμμένοι δρόμοι, σπασμένα μάρμαρα από καταστήματα και πολυκατοικίες, βγαλμένα φανάρια και σπασμένοι τηλεφωνικοί θάλαμοι είναι κάποιες από τις καταστροφές που προκάλεσαν γύρω από τους δρόμους του Πολυτεχνείου.

Εικόνες που προκαλούν τους πολίτες, καθώς καταστρέφεται δημόσια περιούσια, οι αντιεξουσιαστές, που είχαν πραγματοποιήσει κατάληψη χρησιμοποίησαν υλικοτεχνικό εξοπλισμό του Ιδρύματος προκειμένου να στήσουν οδοφράγματα στους γύρω δρόμους προκειμένου να μην μπορεί να περάσει η αστυνομία.

Τελικά τα επεισόδια έληξαν με 13 συλλήψεις και 5 προσαγωγές – Λίγο πριν τις δύο τα ξημερώματα η Πατησίων δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία.

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΔ.Φ.Χ.: Επιτυχημένη η εκδήλωση για τον “Διαβήτη”
Επόμενο άρθροΚαι γραφείο τύπου της τοπικής ο “υπόκοσμος”;;; #topiki_ypokosmos
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.