Ψηφίστε την Miss BumBum 2016! (videos)

0

Τον τίτλο Mis BumBum στον διαγωνισμό για τα καλύτερα οπίσθια της Βραζιλίας, διεκδικούν 27 νεαρές βραζιλιάνες, και φέτος η κριτική επιτροπή ζητά και την ψήφο του κοινού. Αξιολογείστε τις καλλίπυγες υποψήφιες και ψηφίστε τα πιο hot οπίσθια!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=400&v=QdFf_39AHT4

Στη χώρα της σάμπα, τα καλλίγραμμα οπίσθια είναι ένα εθνικό ζήτημα. Στις 17 Οκτωβρίου, θα ανακοινωθούν οι φιναλίστ. Από τις εικοσιεπτά οι δεκαπέντε καλύτερες θα συνεχίσουν στον διαγωνισμό, ενώ οι υπόλοιπες θα πρέπει να δοκιμάσουν μία άλλη φορά.

Δείτε και τις 27 υποψήφιες στο βίντεο και τις φωτογραφίες που ακολουθούν και αφού το σκεφτείτε καλά ρίξτε την ψήφο σας εδώ: missbumbumbrasil.com

Ούτε μία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη!



Προηγούμενο άρθροΞεκίνημα με Αγιασμό για την Παιγνιοθήκη ΑμΕΑ του Δ.Φ.Χ.
Επόμενο άρθροΠαραχωρούν τις περιουσίες των Δήμων στο Κοιν.Σ.Επ.!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.