ΦΕΑ: Ήττες για ανδρικό κι εφηβικό, νίκες για τα παιδικά

0

feaΔύο νίκες και δύο ήττες ήταν ο απολογισμός των τμημάτων καλαθοσφαίρισης της ΦΕΑ στους αγώνες του τριημέρου από 15 Οκτωβρίου μέχρι και χθες Δευτέρα 17 Οκτωβρίου. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα …ηλικιακά!

Στο κλειστό του Ζωγράφου, ένας ανώτερος στο δεύτερο ημίχρονο Ηλυσιακός (η πρώτη φωτογραφία είναι από το συγκεκριμένο ματς) υποχρέωσε την ανδρική ομάδα της ΦΕΑ στην δεύτερή της ήττα στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ με σκορ 87-65 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Οι δύο ομάδες ήταν κοντά μέχρι το 19ο λεπτό, ωστόσο στην επανάληψη οι «κιτρινόμαυροι» εκμεταλλευόμενοι κυρίως την ευστοχία τους από την περιφέρεια πήραν το ροζ φύλλο αγώνα κι έκαναν το 3/3. Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας ο ΠΑΟ Κουκακίου την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στις 9:15 μ.μ. στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας. Αναλυτικά η σύνθεση της ομάδας του Κυριάκου Κοσμίδη: Σπανός, Καραθανασόπουλος 15 (3), Μαστρογιάννης, Σπηλιόπουλος 2, Τσίτος 2, Τασιόπουλος 12 (3), Κρητικός 14 (2), Μπασέας, Λοΐζος 10, Κάρβελης 1, Ανδρουλάκης 5 (1), Βαρσαμούλης 4.

Σε αγώνα με μεγάλες συγκινήσεις εξελίχθηκε το ντέρμπι για τη τρίτη θέση της βαθμολογίας του 6ου ομίλου του εφηβικού πρωταθλήματος ανάμεσα στον ΑΟ Λυκόβρυσης και τη ΦΕΑ (η δεύτερη φωτογραφία είναι από το συγκεκριμένο ματς). Πιο ψύχραιμοι και πιο τυχεροί οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με σκορ 65-61. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν ακόμα και με 12 πόντους, αλλά οι παίκτες του Γιώργου Τσούφη όχι μόνο δεν εγκατέλειψαν, αλλά προηγήθηκαν και με 6 πόντους στο 4ο δεκάλεπτο (52-58). Το τέταρτο δεκάλεπτο είχαμε διαρκής εναλλαγές στο σκορ και η ΦΕΑ κατάφερε και προηγήθηκε με 61-58 λίγο πριν το τέλος. Οι μαχητικοί γηπεδούχοι το γύρισαν και προηγήθηκαν με 63-61, 12 δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Οι φιλοξενούμενοι αστόχησαν στο τρίποντο που επιχείρησαν για να πάρουν το ματς και στη συνέχεια έκαναν φάουλ για να σταματήσουν το χρονόμετρο. Οι γηπεδούχοι ευστόχησαν στις βολές και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 65-61. Την επόμενη αγωνιστική έχουμε στο γήπεδο μας τη δύσκολη αναμέτρηση με την γειτονική Νέα Ιωνία (Σάββατο 22/10/2016, 1:30 μ.μ.). Για τη ΦΕΑ είχαμε : Καρβέλης 18 (4τρ. – 6ρ.), Ψαλτάκης 6ρ., Τσακίρης 2, Λιναρίτης 2, Παπαδόπουλος Κ. 8 (9ρ.), Νικολός 8 (6ρ.), Τσιώλης 3 (1ρ.), Σοπιλίδης 1 (2ρ.), Λουπέτης 2ρ., Λαμπρόπουλος 9 (1τρ.), Αναούνης 6 (1τρ.), Παπαδόπουλος Α. 4 (4ρ.).

Ακάθεκτο και χωρίς ήττα συνεχίζει στο πρωτάθλημα του 6ου ομίλου το παιδικό Α’ της ΦΕΑ. Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής οι παίκτες των Κώστα Μπασέα και Γιάννη Κρητικού επικράτησαν στο κλειστό της Πεύκης του ΑΟ Λυκόβρυσης με σκορ 46-34 (η τρίτη φωτογραφία είναι από το συγκεκριμένο ματς) και την επόμενη αγωνιστική (22/10, 12:15μ.) υποδέχονται τη Νέα Ιωνία που επικράτησε εύκολα της Κηφισιάς με σκορ 62-37.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για το παιδικό Β’ της ΦΕΑ. Μετά το διπλό της περασμένης εβδομάδας κόντρα στον Φίλιππο, αυτή τη φορά η ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας επικράτησε πολύ εύκολα, όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ (92-20) του Άτταλου Καματερού Β’. Την επόμενη αγωνιστική οι «κυανέρυθροι» έχουν ρεπό, αφού το παιχνίδι με τον Κιβωτό του Κόσμου το έχουν πάρει ήδη στα χαρτιά (20-0) λόγω του ότι ο αντίπαλος έχει εγκαταλείψει το πρωτάθλημα.

Προηγούμενο άρθροΗλεκτρονικό Αστυνομικό Τμήμα! Δείτε τι μπορείτε να κάνετε
Επόμενο άρθροΑΕΚ: Απόλυση Κεστπάγια – Νέος προπονητής της ο Ζοζέ Μοράις
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.