Συνεχίσονται οι έρευνες για το αγνοούμενο αεροπλάνο “τσέσνα”

0

cesna-kalavrytaΣυνεχίζονται οι έρευνες στον ορεινό όγκο των Καλαβρύτων, για τον εντοπισμό των δύο ατόμων που επέβαιναν στο αεροπλάνο τύπου «Τσέσνα», το στίγμα του οποίου χάθηκε το απόγευμα της Κυριακής πάνω από την ορεινή Αχαΐα.

Οι έρευνες που έγιναν κατά την διάρκεια της νύκτας δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα, ενώ η πρωινή ομίχλη που επικρατούσε στην περιοχή των Καλαβρύτων δυσκόλευε τις προσπάθειες των εναερίων και επίγειων μέσων.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, έχει εντοπιστεί σήμα από κινητό τηλέφωνο, χωρίς όμως ακόμα να έχει διασταυρωθεί αν πρόκειται για κινητό που ανήκει σε κάποιον από τους δύο επιβαίνοντες στο αεροσκάφος.

Το σήμα από το κινητό έστρεψε τις έρευνες στην ευρύτερη περιοχή του Βουραϊκού.

Ειδικότερα, στις έρευνες συμμετέχουν ελικόπτερα, τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής και της 6ης ΕΜΑΚ με 10 άτομα, πεζοπόρα τμήματα, καθώς και περιπολικά της Αστυνομίας, ενώ παρέχει βοήθεια και ο δήμος Καλαβρύτων.

Πυροσβέστες και αστυνομικοί προσπαθούν να συλλέξουν μαρτυρίες από κατοίκους των ορεινών κοινοτήτων, για το είδαν ή άκουσαν κάτι χθες το απόγευμα.

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΕξαφάνιση Τσέσνα: Χειριστής Super Puma ο ένας Αγνοούμενος-Τον ψάχνει η μονάδα του!
Επόμενο άρθροΞεκινούν ασφαλτοστρώσεις στη Ν.Φιλαδέλφεια & Ν.Χαλκηδόνα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.