ΠαΤΕΡΑΣ ασελγούσε στην 11χρονη κόρη του τάζοντάς της κινητό!

0

viasmosΟ 41χρονος πατέρας, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών, καθώς είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, έχει ήδη ομολογήσει τις ανατριχιαστικές πράξεις του.

Πληροφορίες λένε ότι ο 41χρονος από την Πτολεμαΐδα, δε δίσταζε να τάζει πράγματα, στην μόλις 11 ετών κόρη του, ζητώντας της ως αντάλλαγμα να τον αφήνει να ασελγεί στο παιδικό κορμάκι της! Συγκεκριμένα, ο άνδρας φέρεται να έταζε στη μικρούλα ότι θα την αφήσει να παίξει με το κινητό του τηλέφωνο ή ότι θα της αγοράσει ένα δικό της, ακριβό κινητό…

Το κοριτσάκι, δυστυχώς, στη συνέχεια αναγκαζόταν να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του ίδιου του του πατέρα. Αυτό συνέβαινε τους τελευταίους δύο μήνες.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το πώς οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του και πώς αποκαλύφθηκε η φρικτή αυτή υπόθεση. Πάντως ο 41χρονος είναι πλέον στα χέρια της Αστυνομίας και την Πέμπτη αναμένεται να περάσει την πόρτα του ανακριτή.

ΠΗΓΗΘεοδόσης Πάνου - newsit.gr
Προηγούμενο άρθροΠαραχωρούν τις περιουσίες των Δήμων στο Κοιν.Σ.Επ.!
Επόμενο άρθροΚαι… ομάδα Rugby ο Χαλκηδονικός!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.