Παιγνιοθήκη Δ.Φ.Χ.: Μαθήματα Α΄Βοηθειών

0

paignioΤο  Σάββατο  22 Οκτωβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε στο χώρο της Παιγνιοθήκης, παιδιών ΑΜΕΑ,  της Κοινωφελούς επιχείρησης, στην οδό Αγ. Αναργύρων 11 στην Ν. Χαλκηδόνα, σεμινάριο με θέμα την εκμάθηση τεχνικών αλλά και μεθόδων παρέμβασης σε περιπτώσεις που χρήζουν πρώτων βοηθειών.

Με αμείωτο ενδιαφέρον παρακολούθησε  το σεμινάριο μεγάλος αριθμός  εθελοντριών  από  την Ελληνική Εταιρεία  Παιγνιοθήκης, την Παιγνιοθήκη Αγ. Παρασκευής  και την Παιγνιοθήκη του Δήμου μας.

Κατά την διάρκεια  του σεμιναρίου  με αναπαραστάσεις και  βίντεο, με πολύ τεκμηριωμένο τρόπο, δόθηκαν όλες οι απαραίτητες γνώσεις, για την αντιμετώπιση, περιπτώσεων  άμεσης παρέμβασης.

Η παρουσίαση του σεμιναρίου έγινε από τον κ, Χρήστο Σωτηρόπουλο, νοσηλευτή με εξειδίκευση στη Νοσηλευτική Φροντίδα, τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ!

Προηγούμενο άρθροΒίντεο-σοκ: Η στιγμή κατάρρευσης γέφυρας στην Ιταλία
Επόμενο άρθροΔωρεάν διανομή ακτινιδίων σε μαθητές της Ν.Φ.-Ν.Χ.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.