Δεκτές οι προσφυγές των καναλιών στο ΣτΕ!

0

Υπέρ του παραδεκτού των αιτήσεων των τηλεοπτικών σταθμών, με ψήφους 16-9, τάχθηκαν οι σύμβουλοι Επικρατείας στη διάσκεψη της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες.

Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί το πέρασμα της διαδικασίας στο επόμενο στάδιο, δηλαδή στην εξέταση της υπόθεσης επί της ουσίας που αφορά το θέμα της συνταγματικότητας ή μη του νόμου Παππά.

Η πλειοψηφία δεν πείστηκε από την εισήγηση του Γιώργου Παπαγεωργίου που είχε ταχθεί υπέρ της απόρριψης των προσφυγών. Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν τον κ. Παπαγεωργίου να επανήλθε σήμερα και με νέα τοποθέτηση του να στήριξε και πάλι τις θέσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κρίσιμη τρίτη διάσκεψη, η οποία ξεκίνησε λίγο μετά τις 17:30 το απόγευμα, διεξήχθη μέσα σε βαρύ κλίμα στη σκιά της πειθαρχικής έρευνας που διατάχθηκε από τον υπουργό Δικαιοσύνης σε βάρος μέλους της Ολομέλειας με αφορμή δημοσιεύματα που αφορούσαν θέματα που άπτονται της προσωπικής του ζωής.

newsbeast.gr

Προηγούμενο άρθροΘέση της “Ενωσης Γονέων Φ.Χ.” για τους πρόσφυγες στα σχολεία
Επόμενο άρθροΜολότοφ κατά των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς στο Σύνταγμα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.