ΣΟΝΦ: Αρχίζει η 42η Σκακιστική Ολυμπιάδα στο Μπακού

0
09.08 Olymp!Σήμερα, 1η Σεπτέμβρη 2016, ανοίγει η αυλαία της 42η Σκακιστιστικής Ολυμπιάδας που θα γίνει στο Μπακού, πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, και  θα διαρκέσει μέχρι τις 13 Σεπτέμβρη και αναμένεται να συμμετέχουν 176 χώρες στους άνδρες και 138 χώρες στις γυναίκες. Η τελετή έναρξης θα γίνει σήμερα το απόγευμα και ο πρώτος γύρος θα παιχθεί αύριο στις 3μμ.

Οι εθνικές μας ομάδες ανδρών και γυναικών βρίσκονται ήδη εκεί και τις συνθέσεις τους θα στελεχώσουν οι
Άνδρες (Αρχηγός ο GM Σπύρος Καπνίσης): GM Μαστροβασίλης Δημήτρης, GM Μαστροβασίλης Θάνος, GM Μπανίκας Χρίστος, GM Παπαϊωάννου Γιάννης, GM Χαλκιάς Στέλιος.
Γυναίκες (Αρχηγός η WGM Άννα-Μαρία Μπότσαρη): WFM Αβραμίδου Αναστασία, WGM Κουβάτσου Μαρία, WFM Μαρκαντωνάκη Χαριτωμένη, WIM Παυλίδου Κατερίνα, WGM Τσολακίδου Σταυρούλα.
Ο ΣΟΝΦ εύχεται καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους. Τις επόμενες μέρες θα ενημερώσουμε για το πρόγραμμα ζωντανών αναμεταδόσεων των αγώνων στο εντευκτήριο του ΣΟΝΦ
Αναλυτικές πληροφορίες, ζωντανή μετάδοση παρτίδων, αποτελέσματα, βαθμολογίες, φωτογραφικό υλικό μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα των αγώνωνhttp://www1.bakuchessolympiad.com/
Προηγούμενο άρθροΜουσουλμανικές Σπουδές για πρώτη φορά στο τμήμα Θεολογίας του ΑΠΘ
Επόμενο άρθροΤαράτσα Party στο Pura Vida την Παρασκευή (2/9)!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.