Σάββατο βράδυ και… “πάρτι” με μολότοφ στο κέντρο, κλασσικά!

0
Αρχείο

molotof-kentro

Για άλλη μία φορά το κέντρο της Αθήνας έγινε έρμαιο στα σχέδια των αντιεξουσιαστών, οι οποίοι κατάφεραν και πάλι να προκαλέσουν τον πανικό στους γύρω δρόμους του Πολυτεχνείου. Τα επεισόδια με τους κουκουλοφόρους στα στενά των Εξαρχείων έχει γίνει σχεδόν καθημερινό φαινόμενο σκορπώντας το φόβο στους κατοίκους, αλλά και τους επιχειρηματίες που δρουν στην περιοχή.

Τη νύχτα μετά τα μεσάνυχτα ομάδες κουκουλοφόρων έκαναν επιδρομική επίθεση στις διμοιρίες των ΜΑΤ και τις κλούβες που βρίσκονταν στην οδό Μάρνης στη συμβολή με την Πατησίων.

Πετώντας δεκάδες βόμβες μολότοφ, προκάλεσαν για άλλη μία φορά χάος με την αστυνομία για άλλη μία φορά να τους αντιμετωπίζει διακριτικά και από απόσταση.

ΠΗΓΗnewsit.gr
Προηγούμενο άρθροΔια νόμου… το πρόγραμμα των 4 καναλιών!
Επόμενο άρθροΜητρόπολη Ι.Φ.: Εορτή της Ανακομιδής των Λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.