Νίκη-πρόκριση για τη ΦΕΑ!

0

feaΤην ανωτερότητά της επέδειξε το βράδυ της Πέμπτης η ανδρική ομάδα της ΦΕΑ, η οποία αναδείχθηκε νικήτρια στο πρώτο της επίσημο παιχνίδι για τη φετινή σεζόν. Οι «κυανόλευκοι» του εορτάζοντα Κυριάκου Κοσμίδη επιβλήθηκαν εκτός έδρας του Εθνικού Ελληνορώσων (ομάδα Β’ ΕΣΚΑ) με σκορ 73-51 και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΣΚΑ.

Το συγκρότημα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας φρόντισε από την αρχή να πάρει το προβάδισμα και να το διατηρήσει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Η διαφορά ήταν διψήφια και στα 40 λεπτά του ματς, ενώ δύο φορές έφτασε τους +23 (35-58 και 40-63) στην τέταρτη περίοδο και μία στους +24 (32-56) στο τέλος της τρίτης περιόδου που ήταν και η μέγιστη.

Ο Κοσμίδης χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, οι οποίοι τα πήγαν πολύ καλά. Πρώτος σκόρερ της ΦΕΑ αναδείχθηκε ο Φανούρης Τασιόπουλος με 16 πόντους και τον ακολούθησε ο Γιάννης Κρητικός με 12.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 10-24, 22-41 (ημίχρονο), 32-56, 51-73.

Αναλυτικά οι πόντοι της ΦΕΑ: Σπανός 3, Καραθανασόπουλος 8 (2), Μαστρογιάννης 5 (1), Τσίτος 2, Τασιόπουλος 16 (2), Κρητικός 12 (1), Μπασέας 5, Λοΐζος 10, Δαρμογιάννης, Ανδρουλάκης 6 (1), Βαρσαμούλης 5 (1).

Πλέον τα κεφάλια μπαίνουν μέσα, αφού από την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου ξεκινάει ο μαραθώνιος του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑ με τη ΦΕΑ να αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα στις 8:00 μ.μ. τον ΚΑΟ Μελισσίων εκτός έδρας.

Προηγούμενο άρθρο“Μία κακή διοίκηση, τα υπολείμματα του χθες και ο τρίτος δρόμος”
Επόμενο άρθροΒ.Βέττος: “Αυτός, αυτός… και οι… σφουγγοκωλάριοι!”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.