“Μανιακός ο δολοφόνος της Αγραφιώτου”

0

agrafiotoyΑίσθηση προκαλούν οι εκτιμήσεις των ψυχολόγων της Ασφάλειας για τον άνθρωπο που σκότωσε με ιδιαίτερη αγριότητα την 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτου, το πτώμα της οποίας είχε βρεθεί σε υπόγειο γκαράζ σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι τον περασμένο Μάιο.

Οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ καταλήγουν στο ενδεχόμενο του μανιακού δολοφόνου, που σχεδιάζει χτυπήματα με απόλυτη λεπτομέρεια και ο οποίος είχε στήσει καρτέρι στο δεύτερο υπόγειο γκαράζ του σούπερ μάρκετ, περιμένοντας ένα τυχαίο θύμα.

Το γεγονός ότι ο χώρος εποπτεύεται από κάμερες παρακολούθησης δεν πτόησε καθόλου τον δράκο. Η κίνηση αυτή δείχνει στους ειδικούς πως είχε χαρτογραφήσει τους χώρους και μάλιστα φέρεται να έκανε ακόμα και προετοιμασία καθώς η πόρτα που οδηγεί στο τρίτο υπόγειο ήταν φρακαρισμένη από τα μπάζα. Οι ειδικοί, στο προφίλ που προσπαθούν να σκιαγραφήσουν βλέπουν έναν άνθρωπο που αντλεί ευχαρίστηση από την προετοιμασία του σχεδίου του και τον βίαιο θάνατο.

Οι άνδρες της αστυνομίας εκτιμούν ότι ο μανιακός δεν έχει επιχειρήσει κάποια νέα δολοφονική ενέργεια, καθώς ίσως αναζητά νέους χώρους τους οποίους πρέπει πρώτα να χαρτογραφήσει.

Όπως αναφέρει η Espresso, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν ανοίξει εκ νέου φακέλους ανεξιχνίαστων εγκλημάτων που αφορούν δολοφονίες γυναικών.

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΒίντεο: Αγιασμός & επίσημη ανακοίνωση ανέγερσης του νέου 3ου Γυμνασίου-Λυκείου Ν.Φ.!
Επόμενο άρθροΑλλαγές με το πρώτο κουδούνι στα σχολεία!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.