Δ.Φ.Χ.: Νέος χώρος και καινούριος εξοπλισμός για τα φυσικοθεραπευτήρια των ΚΑΠΗ

0

dfx-fysikoΟ Δήμος Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνος ενημερώνει ότι ο νέος ανακαινισμένος και κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος του φυσικοθεραπευτηρίου Νέας Φιλαδέλφειας έχει ήδη αρχίσει να λειτουργεί στο ΚΑΠΗ Αγίας Μαρίνας (Λεωφόρος Θεσσαλονίκης 56).

Η μεταφορά από το υπόγειο του Πνευματικού Κέντρου συνδυάστηκε με την ανακαίνιση του εσωτερικού χώρου του ΚΑΠΗ και τη διαμόρφωση του Ιατρείου για τον γιατρό συνταγογράφησης.

Ενημερώνουμε επίσης τα μέλη του ΚΑΠΗ ότι έχει αρχίσει η αναβάθμισή των φυσικοθεραπευτηρίων  Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας, με προμήθεια νέων σύγχρονων μηχανημάτων, όπως η συσκευή ηλεκτροθεραπείας υπερήχων και το ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κρεβάτι θεραπείας.

Τα μέλη του ΚΑΠΗ μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή και στο πρόγραμμα Πρόληψης Πτώσεων που συνεχίζεται.

Προηγούμενο άρθροΠαιδικοί σταθμοί: Δεύτερη ευκαιρία για τα παιδιά που δεν επιλέχθηκαν αρχικά! (αίτηση)
Επόμενο άρθρο“Κάψτε τους”! Συγκλονιστικές μαρτυρίες στη δίκη της Marfin
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.