Ανακοινώσεις του Δήμου Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας

1

dimos-anakoinosseisΛάβαμε τις παρακάτω ανακοινώσεις:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

O Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος σε συνεργασία με την Ανοιχτή Πρωτοβουλία για το Προσφυγικό Μέτωπο σας καλούν στις εκδηλώσεις  αφιερωμένες στους πρόσφυγες.

5 – 23  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  2016

ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ, «Με τα εντελώς απαραίτητα» / «With the absolutely necessary»

Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς Δεκελείας 152,  Ν. Φιλαδέλφεια

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ:  Tετάρτη  7/9, ώρα 7.00 μ.μ

 Ημέρες και ώρες λειτουργίας της Έκθεσης:

Δευτέρα έως Παρασκευή:  10.00 π.μ. – 3.00 μ.μ.

Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή  6.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ

Κυριακή 10.00 π.μ. – 3.00 μ.μ.

Η  Έκθεση θα είναι μια απεικόνιση των ταξιδιών των προσφύγων, με τις συνεχόμενες μετακινήσεις τους, θα εστιάζει στη λέξη αποσκευή – βαλίτσα.

Τι διαφορετικό περικλείει μια βαλίτσα καλλιτέχνη από αυτές του ταξιδιώτη; του μετανάστη; του πρόσφυγα; Θα το αποσαφηνίσουμε στην έκθεση .

Στις 23 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συναυλία με θέμα:

«Τραγούδια των κοινών κόσμων»

με τους: Νότη Μαυρουδή, Νένα Βενετσάνου, Γιώργο Τοσικιάν

ώρα 8.00 μ.μ.

Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς,Δεκελείας 152,  Ν. Φιλαδέλφεια


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό οργανισμό ΣΒΙΕ έχει στη διάθεση της για τη φετινή χρονιά πενήντα πλήρεις υποτροφίες διετούς φοίτησης, για την υποστήριξη των δημοτών της Αττικής, που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

Σε κάθε Δήμο αναλογεί μία θέση υποτρόφου, υπό την προϋπόθεση ότι οι αιτήσεις που θα καταχωρηθούν από το συγκεκριμένο δήμο θα είναι τουλάχιστον δέκα.

Οι απόφοιτοι Λυκείου που επιθυμούν να σπουδάσουν αλλά στερούνται την οικονομική δυνατότητα μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας (Αχαρνών 464 & Αγίων Αναργύρων, κ. Παλλιούδη Ζωή).


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, στα πλαίσια της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, θα πραγματοποιήσει ενημέρωση του κοινού, με θέμα:

“ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ” ,τους  τρόπους  δηλαδή, με τους  οποίους η φυσικοθεραπεία μπορεί να βοηθήσει τους πολίτες  και  να προσθέσει περισσότερα και ποιοτικά χρόνια στη ζωή τους.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί , σε συνεργασία με τα τμήματα φυσικοθεραπείας και  με φυσικοθεραπευτές της περιοχής μας , την Πέμπτη  8/9/2016 και από 09:00-12:00, στον πεζόδρομο του άλσους, έξω από το Α ΄ ΚΑΠΗ Φιλαδέλφειας (πρώην Τσιπουράδικο).

Προηγούμενο άρθροΙωνικός Ν.Φ.: Ξεκίνησαν οι ακαδημίες του Χάντμπολ (Πρόγραμμα)
Επόμενο άρθρο«ΜΙΚΡΑΣΙΑ… φεύγαμε και για σένα λέγαμε» (Φωτογραφίες)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.