ΜΠΡΑΒΟ στα ΠΑΙΔΙΑ της παιγνιοθήκης μας!

0

paigkiothikiΜέσα σε ένα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα, με ανάμεικτα αισθήματα, με  την παρουσία των γονιών των παιδιών, συγγενών, φίλων, εργαζόμενων, εθελοντών, του Δημάρχου, του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, της Αντιδημάρχου Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού, του Προέδρου του Δημ. Συμβουλίου, Δημοτ. Συμβούλων, πολιτών που στέκονται στο πλάι αυτών των παιδιών, αλλά κύρια με την ουσιαστική συμμετοχή των πρωταγωνιστών της βραδιάς, των παιδιών της Παιγνιοθήκης, πραγματοποιήθηκε, στις 6 Ιουλίου στο Π.Π.Ι.Ε.Δ., η αποχαιρετιστήρια εορτή τους.

paigkiothiki1Με πολύ χορό, τραγούδι, θεατρικά δρώμενα, και τον «Καραγκιόζη να πηγαίνει διακοπές», τα παιδιά απόλαυσαν την εκδήλωση,  που ήταν αφιερωμένη σε αυτά.

Η έκθεση ζωγραφικής, απέδειξε ότι με προσπάθεια σε κατάλληλο περιβάλλον, τα παιδιά  μπορούν να δημιουργήσουν και σε αυτόν  τον τομέα.

Στην ύπαρξη αυτού του χαρούμενου κλίματος, συνέβαλε και η συμβολική βράβευση, από το Δήμο, όλων των παιδιών και έμμεσα και των οικογενειών τους, για τον σημαντικό και δύσκολο αγώνα τους.

Δόθηκε ραντεβού για τον Οκτώβρη, με την υπόσχεση, ότι θα συνεχιστούν, αλλά και θα ενταθούν οι προσπάθειες, για μία πιο ουσιαστική λειτουργία της δομής αυτής!

Καλό  Καλοκαίρι!

Προηγούμενο άρθρο1η Σχολική επιτροπή Δ.Φ.Χ.: Προκήρυξη μίσθωσης κυλικείου 4ου Δημοτικού Νέας Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθροΠα-τέρας βίαζε επί 1,5 χρόνο την ανήλικη κόρη του στο Περιστέρι!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.