“Υπεράσπιση” των “κοινών συκοφαντών” της πόλης μας!

6

ntountou1Μετά από ένα καυτό Σαββατοκύριακο, όπου το θερμόμετρο έφτασε μέχρι και τους 38º… κάποιοι στην πόλη μας δούλευαν σκληρά μέχρι και το ξημέρωμα της Δευτέρας! 3.09π.μ. λάβαμε ανυπόγραφη (από πρόσωπο υπεύθυνο της οργάνωσης) επιστολή από την τοπική της ΛΑ.Ε Φ.Χ., με την οποία “κατακεραυνώνουν” και την Fx-news για “απροκάλυπτες επιθέσεις” προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων!

Η τοπική ΛΑ.Ε. (μήπως οι συντάκτες της ανακοίνωσης είναι οι ίδιοι οι “κατηγορούμενοι”;;;) η οποία εκπροσωπεί το 2,86% (εκλογές 2015) του λαού της πόλης , κατηγορεί και την εφημερίδα μας ότι είμαστε (απόσπασμα που αφορά και την fx): “(…) κομπάρσοι των κεντρικών ΜΜΕ και της νεοφιλελεύθερης προπαγάνδας, που προσπαθούμε να πείσουμε ότι για όλα τα κακά αυτού του τόπου φταίνε οι εργαζόμενοι και όχι η αστική τάξη και το πολιτικό της προσωπικό(…)” & “(…) οι  περικοπές που επέβαλαν τα Μνημόνια νέα και παλιά το μεγαλύτερο μέρος ήταν από τους μισθούς των εργαζομένων. Ότι δικαιώματα και κατακτήσεις ολόκληρου αιώνα καταργούνται προς όφελος των δανειστών και των ντόπιων ολιγαρχών” κλπ κλπ…  “Copy Paste” δηλαδή από ανάλογου περιεχομένου ανακοινώσεις!!!

Επίσης η ανακοίνωση των εκπροσώπων του 2,86% της πόλης, μας παρουσιάζει το “επαναστατικό βιογραφικό” των “θυμάτων“:  “…του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του οποίου το ήθος και τους αγώνες, για δεκαετίες ολόκληρες, δεν μπορεί κανείς να λερώσει. Γιατί έχουν καταγραφεί στους δρόμους και στη συνείδηση του μαχόμενου Κινήματος.” & του Προέδρου του σωματείου”: “…δηλώνουμε ότι είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που εκφράζει την πολιτικοποίησή του μέσα από τις γραμμές της ΛΑΕ. Όχι απλά επειδή είναι μέλος μας, αλλά και για τον ανιδιοτελή, ακούραστο και ανυποχώρητο τρόπο που υπερασπίζεται παντού και πάντα τους εργαζόμενους που τον τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.“…

Ολόκληρη την ανακοίνωση ΔΕΝ πρόκειται να την αναπαράγουμε! Μπορείτε να την βρείτε στα  –σύμφωνα με τον πρόεδρο του Δ.Σ.- μοναδικά ΜΗ διαπλεκόμενα μέσα, των οποίων οι εκδότες τους είναι συνταξιούχοι και κάνουν το χόμπι τους κατέχοντας ΜΜΕ!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ τέλος κύριοι.

Απλά θα επαναλάβουμε ότι οι κ.κ., πρόεδρος του Δ.Σ. και πρόεδρος του σωματείου, είναι “ΚΟΙΝΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ“:

Προηγούμενο άρθροΑνακοινώσεις του Δ.Φ.Χ.
Επόμενο άρθροΠαναγίτσα Ν.Φ.: «Επιτυχημένη η Όπερα της Πεντάρας» από τη θεατρική ομάδα του Ναού
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για να καταλάβετε για τι μιλάμ…… τους πειράζει που υπάρχουν πολλές εφημερίδες και μπλογκς και αναρωτιούνται αν υπάρχουν και σε άλλες πόλεις!!!!!! Αυτά είπε ο επικεφαλής τους, μέσα στο δημοτικό συμβούλιο!!!! Φανταστείτε τι λένε μεταξύ τους!!!! Οι συγκεκριμένοι αριστεριτζήδες δεν αντέχουν κριτική. Για τόσο δημοκράταρους μιλάμε.

  2. η παπαλουκά πάντως αποκλείεται να την έγραψε την ανακοίνωση. δεν έχει χρόνο. έχει πιο σοβαρές δουλειές. βγάζει σέλφις με το λαφαζάνη για το φεισμπουκ.

    • Ούτε ο Βασίλης την έγραψε πάντως όπως γράφτηκε αλλού. Ο Βασίλης μπορεί να είναι ο πιο πασόκ από όλους αλλά είναι καλός στη ντουντούκα. Όχι στο θεωρητικό και στο γραπτό. Μάλλον κάποιος που την έκανε πρόσφατα -πριν δυο τρια χρόνια αυτή τη δουλειά υπαλληλικά- την έγραψε την ανακοίνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.