κ. Πρόεδρε: “Αποδείξεις & ονόματα ΤΩΡΑ αλλιώς είστε κοινός συκοφάντης!”

0

dsΣτο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης (22/06) ζήσαμε “μαγικές” στιγμές «Δημοκρατίας»!

Του Βασίλη Βέττου

Και συγκεκριμένα στο 1ο θέμα ημερησίας διάταξης με τίτλο: «Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της Ανακοίνωσης-Καταγγελίας του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου για την εμφάνιση συκοφαντικών δημοσιευμάτων στον τοπικό τύπο« (Στην ανακοίνωση του σωματείου ΔΕΝ υπήρχε η λέξη “συκοφαντικά”), όπου ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γιώργος Πάνος κατηγόρησε ΟΛΑ τα τοπικά ΜΜΕ για διαπλοκή :

Ας σταθούμε σε κάποια σημεία αυτών που είπε ο κ. Πάνος:

*Όσοι δουλεύουν στον τοπικό τύπο “ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ” είπε ο πρόεδρος.

Δηλαδή δουλεύουμε αλλά δεν έχουμε σχέση με την εργασία! Ή εννοεί ότι “εργασία” κάνουν όσοι απασχολούνται στον δήμο ή είναι δημόσιοι υπάλληλοι; Άρα ούτε και εσείς έχετε σχέση με την “εργασία” μια και ο ίδιος είστε ελεύθερος επαγγελματίας. Εκτός και αν η αμοιβή που παίρνετε ως πρόεδρος του Δ.Σ. από τον Δ.Φ.Χ. σας κατατάσσει στους “εργαζομένους” που έχουν σχέση με την “εργασία“! Τι άλλο θα ακούσουμε;;; Ούτε στα καφενεία δεν λέγονται αυτά!!!

**Ο Πρόεδρος κατηγόρησε ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα ΜΜΕ της Ελλάδος, Αττικής, αλλά και ΟΛΑ τα Τοπικά (όσο με αφορά)… που “είναι ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ, είτε με φανερούς είτε με… πολύ εύκολα, φαινομενικά δηλαδή να φαίνονται εύκολα οι πόροι τους, με κρυφούς” (…) και με μοναδική εξαίρεση από τους ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ τους… “συνταξιούχους (του δημοσίου;;;) bloggers και εκδότες”!!!

Δυστυχώς το “παραμύθι” σας ΔΕΝ έχει δράκο! Η Fx-news δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2010 μετά από παρατεταμένη περίοδο ανεργίας. Με αγώνα, μεράκι και αγάπη στο επάγγελμα, χωρίς κεφάλαιο και χωρίς τα βασικά για να επιβιώσω, κατάφερα έως σήμερα, με αξιοπρέπεια και ήθος, η ηλεκτρονική όσο και η έντυπη εφημερίδα μου, να είναι μια από τις πιο σοβαρές & αξιόπιστες, κάτι που παραδέχεται η πλειοψηφία των δημοτών. Κατάφερα μέσω της Fx-news να μπορώ πλέον να πληρώνω τα προς το ζην και τις υποχρεώσεις του παιδιού μου.

Και ΔΕΝ επιτρέπω σε ΚΑΝΕΝΑΝ για μικροπολιτικές & μικροσυνδικαλιστικές σκοπιμότητες να με ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ για να το παίξει “επαναστάτης” και να του πουν “ΜΠΡΑΒΟ” οι σύντροφοί του! Δεκτή η κριτική σε ότι γράφει η Fx-news, δεκτή η αντίδραση σε κάτι που δεν συμφωνείτε, αλλά να κατηγορείτε για ΔΙΑΠΛΟΚΗ και ΚΡΥΦΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ κλπ, χωρίς αποδείξεις και στοιχεία, εκτός από ποινικά κολάσιμο είναι, “Φασισμός & Γκαιμπελισμός“. Και δείχνει τον χαρακτήρα σας. Και κάτι τελευταίο. Πως Θα αντιδρούσατε αν κάποιος “ανταγωνιστής” του ελεύθερου επαγγέλματος που εξασκείτε, έβγαινε στην “πιάτσα” και χωρίς κανένα στοιχείο ή απόδειξη διέδιδε ότι τα προϊόντα που εισάγεται είναι “μαϊμού“;;; Απαντήστε στον εαυτό σας παρακαλώ!

Προηγούμενο άρθροΜυστήριο με τη φονική βάφτιση στη Βοιωτία!
Επόμενο άρθροΝ. Φιλαδέλφεια: Ένοπλη ληστεία σε περίπτερο!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.