Ανακοινώσεις του Δ.Φ.Χ.

0

dimarxeio-nea-filadelfeiaΑπό τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας λάβαμε τις παρακάτω ανακοινώσεις:

ME ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 10Η ΔΡΑΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ

Με μεγάλη συμμετοχή των πολιτών, παρά την «δυναμική εμφάνιση» του Καλοκαιριού, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 3 Ιουλίου, η 10η δράση του χωριού παραγωγών.

Έτσι έκλεισε ο πρώτος κύκλος αυτής της απόλυτα επιτυχημένης δομής, όπως από τους ωφελούμενους, αλλά και από τους παραγωγούς εκτιμάται.

Τα συνεχιζόμενα και πολλά αιτήματα για νέες συμμετοχές το επιβεβαιώνουν!

Στις 4 Σεπτέμβρη θα ξεκινήσει η επόμενη φάση, με επανελέγχους των δικαιολογητικών των παραγωγών, αλλά και των προϊόντων τους, ώστε να επιτυγχάνεται η μεγαλύτερη δυνατή διασφάλιση του πολίτη αλλά και του Δήμου που έχει την ευθύνη της πραγματοποίησης αυτής της δράσης.

Καλή αντάμωση με πολλές ευχές για Καλό Καλοκαίρι και πολλές υποσχέσεις, για αυτά που θα έρθουν.


ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΓΝΙΟΘΗΚΗΣ

Την Τετάρτη 6 Ιουλίου, στις 7.30 στο Π.Π.Ι.Ε.Δ., γονείς, συγγενείς, φίλοι, εργαζόμενοι, εθελοντές, αλλά ιδιαίτερα τα Παιδιά της Παιγνιοθήκης, όλοι μαζί θα αποχαιρετίσουμε την φετινή χρονιά με χορό, τραγούδι και το θεατρικό δρώμενο, «Ο Καραγκιόζης  πηγαίνει διακοπές», στο οποίο πρωταγωνιστούν τα ίδια τα Παιδιά.

Θα είναι πρωταγωνιστές, όπως είναι και στην καθημερινή ζωή τους και για αυτό ο Δήμος μας στο τέλος της εκδήλωσης θα τους βραβεύσει όλους, καθώς επίσης και αυτούς που, με τα επιπλέον προσόντα τους διακρίθηκαν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, σε άλλα αγωνίσματα και είχαν επιδόσεις στην εργασία τους…!

Παράλληλα στον προαύλιο χώρο θα υπάρχει έκθεση των ζωγραφικών έργων των παιδιών, που υποδέχονται έτσι το καλοκαίρι.

Με πολλές ευχές για ένα Καλό Καλοκαίρι και την υπόσχεση ότι οι προσπάθειες θα συνεχιστούν και θα ενταθούν, για περισσότερες δραστηριότητες, και αξιοποίηση των δυνατοτήτων των δικών τους, αλλά και του Δήμου.

Καλή αντάμωση τον Οκτώβρη!


ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ

( ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2016 – 2017 )

Η  Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος ενημερώνει τους άμεσα ενδιαφερόμενους ότι την 4-07-2016  η Ε.Ε.Τ.Α.Α. πρόκειται να εκδώσει πρόσκληση προς τους γονείς για υποβολή αίτησης συμμετοχής στην δράση <<Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής περιόδου 2016 – 2017 >> η οποία  εντάσσεται : α) στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα <<Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού , Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση >> (ΕΠΑΝΑΔΕΔΒΜ) 2014 – 2020 και β) στα 13 Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα  (ΠΕΠ) 2014 – 2020 .

Οι ωφελούμενοι /ες της δράσης μπορεί να είναι :

  • Μητέρες βρεφών , νηπίων και παιδιών εργαζόμενες και άνεργες
  • Μητέρες νηπίων , παιδιών , εφήβων και ατόμων με αναπηρία εργαζόμενες και άνεργες
  • Άτομα ( γυναίκες και άνδρες ) στα οποία έχει παραχωρηθεί με δικαστική απόφαση η επιμέλεια παιδιών εργαζόμενα  και άνεργα.
  • οι γονείς θα μπορούν να επιλέξουν ελεύθερα τη δομή (παιδικοί σταθμοί, ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) στην οποία επιθυμούν να εγγράψουν το παιδί τους αφού λάβουν την  αξία τοποθέτησης (voucher).

Εξαιρούνται οι τακτικοί υπάλληλοι του Δημοσίου , των Ν.Π.Δ.Δ. καθώς και υπάλληλοι μόνιμοι και αορίστου χρόνου των Ο.Τ.Α. ( α και β βαθμού ) .

Η πρόσκληση θα εκδοθεί κατόπιν της ΚΥΑ

16/οικ.578/ΕΥΣΕΚΤ/66166/22.06.2016 ( ΦΕΚ 1850/24.06.2016 τεύχος Β’ )

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ανατρέξουν στην πρόσκληση που θα εκδοθεί στην ιστοσελίδα www.eetaa.gr ή στα γραφεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (Μυλλέρου 73 – 77 , Αθήνα) .

Προηγούμενο άρθροΕνημερώσεις από την Μητρόπολη Ιωνίας – Φιλαδελφείας
Επόμενο άρθρο“Υπεράσπιση” των “κοινών συκοφαντών” της πόλης μας!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.