ΤΩΡΑ: Χτύπημα τρομοκρατών; σε εμπορικό κέντρο στο Μόναχο! (upd)

0

12342134231«Συναγερμός» έχει σημάνει στο Μόναχο έπειτα από αναφορές για πυροβολισμούς σε

εμπορικό κέντρο.

Βίντεο-Ντοκουμέντο από την ‘σφαγή’ στο Μόναχο!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες λέγεται πως το εμπορικό κέντρο OEZ -Olympia-Einkaufszentrum εκκενώθηκε καθώς ένοπλος άνοιξε πυρ.

Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για τουλάχιστον 15 νεκρούς και τραυματίες, αλλά η πληροφορία δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί.

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο αποτυπώνουν τις στιγμές πανικού, καθώς άνθρωποι καταγράφονται να τρέχουν μακριά από το κτίριο που λέγεται ότι βρίσκεται ακόμα ο ένοπλος.

Upd1. Σύμφωνα με την αστυνομία υπάρχουν πολλοί νεκροί και τραυματίες. Ακόμα η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου από την αστυνομία. Υπάρχουν περισσότεροι από ένας τρομοκράτες!

Προηγούμενο άρθροΔημοτικό συμβούλιο και την Τετάρτη 27 Ιουλίου
Επόμενο άρθροΝέο χτύπημα και στο κέντρο του Μονάχου;;;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.