Βίντεο-Ντοκουμέντο από την ‘σφαγή’ στο Μόναχο!

0

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεκάδες άνθρωποι έχει χάσει τη ζωή του ή τραυματιστεί, όταν ένοπλος/οι άνοιξαν πυρ στο εξωτερικό και  εσωτερικό του εμπορικού κέντρου OEZ -Olympia-Einkaufszentrum, την ώρα που πολλοί επισκέπτες και εργαζόμενοι βρίσκονταν στο κτίριο.

Αρχικά, πληροφορίες έκαναν λόγο μόνο για έναν δράστη, ωστόσο η γερμανική αστυνομία εκφράζει φόβους για περισσότερους από έναν ενόπλους, ενώ λέγεται πως υπάρχουν ακόμα εγκλωβισμένοι εργαζόμενοι σε καταστήματα του εμπορικού με τη γερμανική αστυνομία να καλεί όσους βρίσκονται ακόμα εντός του κτιρίου να βρουν καταφύγιο.

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο αποτυπώνουν τις στιγμές πανικού, καθώς άνθρωποι καταγράφονται να τρέχουν μακριά από το εμπορικό.

Την ίδια στιγμή, υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες και για δεύτερο περιστατικό με ένοπλο στη συνοικία Stachus του Μονάχου.

https://www.youtube.com/watch?v=LnFWiX_QDvw

Προηγούμενο άρθροΝέο χτύπημα και στο κέντρο του Μονάχου;;;
Επόμενο άρθροNεοναζί οι δράστες της επίθεσης στο Μόναχο;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.