Σοβαρός τραυματισμός εν ώρα υπηρεσίας για Δημοτική Αστυνομικό

0

2265165165“Μάχη” για τη ζωή της “δίνει” 31χρονη Δημοτική Αστυνομικός, εργαζόμενη στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης, η οποία παρασύρθηκε και τραυματίστηκε σοβαρά από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, σήμερα, Τετάρτη 20 Ιουλίου, λίγο πριν τη μία το μεσημέρι, στην Αργυρούπολη, ευρισκόμενη εν ώρα υπηρεσίας, την ώρα που προσπαθούσε να περάσει διερχόμενους μαθητές του καμπ, διακόπτοντας την κυκλοφορία.

Η 31χρονη Δημοτική Αστυνομικός στεκόταν στο πεζοδρόμιο, στο ύψος του κολυμβητηρίου, στην οδό Κύπρου, στην Αργυρούπολη, στο ρεύμα προς Βούλα, όταν ενεπλάκη στο τροχαίο ατύχημα, με δύο αυτοκίνητα, τα οποία φέρεται να έκαναν “κόντρες”.

Ως όλα δείχνουν, το ένα από τα δύο οχήματα έχασε τον έλεγχο, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, ξήλωσε τα κολωνάκια και παρέσυρε την άτυχη Δημοτική Υπάλληλο…

ΠΗΓΗepoli.gr
Προηγούμενο άρθροΑντιδήμαρχος χαρακτήρισε εργαζόμενους “λουφαδόρους & κομματόσκυλα”!
Επόμενο άρθρο“Ο Πούτιν έσωσε τον Ερντογάν από το πραξικόπημα”!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.