Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το camp της ΦΕΑ

0

fea-campΜε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 8 Ιουλίου το απόγευμα το 3ο καλοκαιρινό camp μπάσκετ της ΦΕΑ.

Πολλοί νέοι αθλητές, αθλήτριες του συλλόγου καθώς και μαθητές, μαθήτριες των σχολείων της Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας από ηλικίας 5 έως 16 ετών είχαν την ευκαιρία να βελτιώσουν κομμάτια της ατομικής τεχνικής τους, αλλά και της φυσικής τους κατάστασης στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας και στο ανοιχτό που βρίσκεται παραπλεύρως αυτού.

Το camp διήρκησε δύο εβδομάδες με προπονήσεις ανά γκρουπ  6 – 7 αθλητών υπό την εποπτεία καταξιωμένων προπονητών και γυμναστών, όπως οι Γιώργος Τσούφης, Γιάννης Κρητικός, Κώστας Μπασέας, Χρήστος Αντωναρόπουλος, Μιχάλης Βιδάκης, Δημήτρης Μαστρογιάννης και Μπάμπης Γόντικας.

Οι προαναφερθέντες χάρισαν πολύτιμες συμβουλές, απαντώντας σε ερωτήματα των μικρών αθλητών με την χαρά τους να είναι έκδηλη στα πρόσωπά τους κυρίως την τελευταία ημέρα (σ.σ. όπου και αποθανατίστηκαν οι φωτογραφίες) όταν ανακοινώθηκε από τους προπονητές τους πως ήρθε η ώρα να παίξουν μεταξύ τους «διπλό».

Ο αντιπρόεδρος της ΦΕΑ Θανάσης Κοσσύφης δήλωσε στην επίσημη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης της ομάδας στο διαδίκτυο και στον δημοσιογράφο Ιωάννη Νοταρά: «Η τόσο μεγάλη συμμετοχή ήταν κάτι που σημαίνει ότι κερδίζουμε συνεχώς την εμπιστοσύνη του μπασκετικού κόσμου στην πόλη μας. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους προπονητές και γυμναστές για τη βοήθεια και τις πολύτιμες οδηγίες τους. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά με πλάνο και στόχους».

Προηγούμενο άρθροΑπίστευτο! Γιατρός ασελγούσε στην 4χρονη κόρη του!!!
Επόμενο άρθροΚαι επίσημα… Συνδικαλισμός στον Στρατό!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.