Μόναχο: 18χρονος Έλληνας μουσουλμάνος ανάμεσα στα θύματα

0

Η θλιβερή είδηση επιβεβαιώθηκε από το υπουργείο Εξωτερικών

και ανάμεσα στα θύματα του Μονάχου υπάρχει Έλληνας νεκρός. Πρόκειται για 18χρονο μουσουλμανικής καταγωγής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει:

«Ο απολογισμός της χθεσινής τραγικής επίθεσης στο εμπορικό κέντρο Olympia του Μονάχου περιλαμβάνει, δυστυχώς, και έναν Έλληνα πολίτη μεταξύ των αθώων θυμάτων. Τις δύσκολες αυτές στιγμές, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Η Γενική Πρόξενος της Ελλάδος στο Μόναχο προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες σε συνεννόηση με τις αρμόδιες γερμανικές Αρχές».

Να σημειώσουμε ότι τα θύματα ήταν στην πλειοψηφία τους ανήλικα. Δύο ήταν 13 ετών, τρία 14 και ένα 17!  

Στο μεταξύ, ταυτοποιήθηκε ο 18χρονος γερμανοϊρανός δράστης του χθεσινού μακελειού στο Μόναχο. Σύμφωνα με τις γερμανικές αρχές, πρόκειται για τον Αλί Σονμπολί κάτοικο Μονάχου. Ο πατέρας του νεαρού που σκόρπισε εχθές το θάνατο στο Μόναχο είναι οδηγός ταξί και ανακρίνεται εδώ και αρκετές ώρες από τις γερμανικές αρχές.

Προηγούμενο άρθροΜόναχο: Ψυχικά ασθενής ο 18χρονος δράστης
Επόμενο άρθροΜόναχο: Αυτός είναι ο 18χρονος δράστης!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.