Θεμελιώνεται το 1ο Δημοτικό Νέας Φιλαδέλφειας (Σπαθάρη)

0

Από τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

spathari-10-dim-katedamish (3)Την θεμελίωση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας “Σπαθάρη” θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 15 Ιουλίου και ώρα 10:00 ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνος, Άρης Βασιλόπουλος.
Τον Αγιασμό των θεμελίων, που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο ανέγερσης του νέου σχολείου επί της οδού Επταλόφου 10, θα τελέσει ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας & Φιλαδελφείας Γαβριήλ.
Έπειτα από 8 χρόνια από το κλείσιμο του ιστορικού σχολείου της πόλης μας και τις επίμονες και επίπονες προσπάθειες πολλών ανθρώπων της τοπικής και σχολικής κοινότητας, θα μπει ο θεμέλιος λίθος της ανέγερσης του νέου κτιρίου, το οποίο ευελπιστούμε να αποτελεί έναν ασφαλή και φιλόξενο διδακτικό χώρο για εκατοντάδες μαθητές της πόλης μας.

Προηγούμενο άρθροΔ.Φ.Χ.: Υποβολή αίτησης για τους παιδικούς σταθμούς
Επόμενο άρθροΙρακινός άρχισε να πυροβολεί στην Ομόνοια! Νεκρός και τραυματίες!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.