Β. Εύβοια: Μαίνεται η φωτιά – τεράστια οικολογική καταστροφή!

0


Σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά στη βόρεια Εύβοια, η οποία ξεκίνησε το Σάββατο από την περιοχή Φαράκλα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, πρόκειται για «δύσκολη» πυρκαγιά, καθώς έχει αέρα ενώ η περίμετρός της είναι μεγάλη. Ωστόσο, όπως διευκρινίστηκε, δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το πύρινο μέτωπο ξεπερνά τα 12-15 χλμ, προκαλώντας ανυπολόγιστη καταστροφή, με εκτιμήσεις για 20.000 καμμένα στρέμματα δάσους.

Το πρώτο φως της ημέρας δείχνει μεγάλη οικολογική καταστροφή στην περιοχή της Λίμνης. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 120 πυροσβέστες με 49 οχήματα, 44 πεζοπόρο, 30 στρατιώτες, 6 μηχανήματα, 7 υδροφόρες, 3 αεροσκάφη και 4 ελικόπτερα. Στη Λίμνη έφτασε νωρίς το πρωί κυβερνητικό κλιμάκιο με επικεφαλής τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου.

Προηγούμενο άρθροΦωτιά στη βόρεια Εύβοια – Προς τη Λίμνη το πύρινο μέτωπο
Επόμενο άρθροMini cooper “προσγειώθηκε” σε στέγη σπιτιού σε χωριό της Λάρισας (photo)!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.