ΦΕΑ: Ο Μαστρογιάννης επέστρεψε στο σπίτι του!

Πήρε πίσω ένα δικό της παιδί η ΦΕΑ

0

 

fea-mastrog
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ

ΦΑΚΙΤΣΑΣ: «ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΜΕ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ»

Η …κίνηση ματ που περίμεναν πολλοί ήρθε για τη ΦΕΑ. Η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ήρθε σε συμφωνία με τον Δημήτρη Μαστρογιάννη, ο οποίος έγινε η πρώτη μεταγραφική κίνηση για τη νέα σεζόν.

Ο 24χρονος γκαρντ, υπέγραψε συμβόλαιο, διάρκειας ενός έτους, κερδίζοντας πλέον την ευκαιρία να παίξει για την ομάδα που γαλουχήθηκε από μικρό παιδί.

Είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τη ΦΕΑ όταν ήταν έξι χρονών, έμεινε στα τμήματα υποδομής των «κυανόλευκων» για 18 χρόνια σεζόν και πριν δύο χρόνια δόθηκε δανεικός στους 3 Αστέρες, ομάδα Β’ ΕΣΚΑ.

Ο νέος παίκτης της ΦΕΑ πείστηκε από το πλάνο της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο και είπε το ναι, με τον προπονητή της ομάδας Κυριάκο Κοσμίδη να έχει σημαντική συμβολή σε αυτό, καθώς τον ήθελε πολύ, με τον Μαστρογιάννη να το αναγνωρίζει.

Από την Δευτέρα το απόγευμα, είναι πλέον ξανά μέλος του αγαπημένου του συλλόγου και όπως δήλωσε στην επίσημη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης της ΦΕΑ στο διαδίκτυο και στον δημοσιογράφο Ιωάννη Νοταρά: «Νιώθω πως επιστρέφω σπίτι μου και την οικογένειά μου. Η ΦΕΑ από πολλές απόψεις είναι μια οικογένεια και όλοι προσπαθούν για το καλύτερο».

Αναφορικά για τους στόχους της νέας σεζόν όπου θα βρει την ΦΕΑ στην ίδια κατηγορία που την είχε αφήσει, δηλαδή στην Α’ ΕΣΚΑ, ο Μαστρογιάννης τόνισε: «Είναι πολύ νωρίς να θέσουμε στόχους. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά γιατί πρόκειται για ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Από πλευράς διοίκησης, το μέλος Γιώργος Κούλιος αναφερόμενος στην επιστροφή του Μαστρογιάννη στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας τόνισε: «Χαιρόμαστε που ένα δικό μας παιδί επιστρέφει στη ΦΕΑ. Πρόκειται για ένα παιδί διαμάντι. Σοβαρός και αγαπητός από όλους μας. Θέλω να πιστεύω πως θα δείξει τον καλύτερό του εαυτό τη νέα σεζόν».

Το εξίσου μέλος της διοίκησης Μίλτος Φακίτσας δεν παρέλειψε να μιλήσει για την ονοματολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ώρες από μπασκετικά σάιτ σχετικά με τις επικείμενες μεταγραφές της ΦΕΑ. «Όλα θα γίνουν στην ώρα τους», τόνισε ο Φακίτσας και πρόσθεσε: «Χαιρόμαστε που πλέον διάφορα σάιτ που μας είχαν ξεγραμμένους όλη τη σεζόν ξαφνικά ασχολούνται με την ομάδα μας»…

Προηγούμενο άρθροΣάλος με το βίντεο ζευγαριού που κάνει σεξ μπροστά σε παιδί (video)
Επόμενο άρθροΤζιχαντιστής δολοφόνησε αστυνομικό & την σύντροφό του στο Παρίσι
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.