“Το όνομά μου είναι θάνατος στους προδότες”

0

image

Όταν ρωτήθηκε για το όνομά του σε δικαστήριο του Λονδίνου, ο Τόμας
Μέιρ που κατηγορείται για τη δολοφονία της Βρετανίδας βουλευτή Τζο Κοξ, δήλωσε: “Το όνομα μου είναι, θάνατος στους προδότες. Ελευθερία στη Βρετανία.

Ο Τόμας Μέιρ παρουσιάστησε στο Δικαστήριο του Γουεστμίνστερ, κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Κοξ, που προκάλεσε σοκ στη Βρετανία, ενώ είχε ως πολιτική συνέπεια της διακοπή της προεκλογικής εκστρατείας αναφορικά με το δημοψήφισμα που θα πραγματοποιηθεί στη χώρα την επόμενη εβδομάδα, αναφορικά με την παραμονή ή μη της Βρετανίας στην ΕΕ.

Ο Μέιρ βαρύνεται με την κατηγορία της δολοφονίας της Κοξ, αλλά και με κατηγορίες σχετικές με την κατοχή πυροβόλου όπλου, αλλά κι άλλου επιθετικού όπλου.

Προηγούμενο άρθροΑλλάζει όνομα ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας!
Επόμενο άρθροΑποκαλύψεις για τις “μπόμπες” που σερβίρουν σε γνωστά μπαρ της Αθήνας!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.