Ο Δ.Φ.Χ. για το 2ο Μουσικοχορευτικό Οδοιπορικό στην ελληνική παράδοση

0

Από τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Μουσικοχορευτικό Οδοιπορικό στην ελληνική παράδοση που είναι πλέον θεσμός στο Δήμο μας.

Δείτε επίσηςΝ. Χαλκηδόνα: Βίντεο & Φωτορεπορτάζ από το «2ο Μουσικοχορευτικό Οδοιπορικό στην Ελληνική Παράδοση»

Το τριήμερο των εκδηλώσεων χιλιάδες κάτοικοι της πόλης μας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το έργο των τοπικών συλλόγων και να κεραστούν παραδοσιακά προϊόντα του κάθε τόπου. Υποδέχθηκαν και χειροκρότησαν ζεστά τα συγκροτήματα των Δήμων Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Φυλής, Λοκρών, Σικεωνίων, Ζωγράφου, Χαλκιδέων που μας ταξίδεψαν σε όλη την Ελλάδα. Χάρηκαν τα παιδιά τους και συμμετείχαν σε ένα λαϊκό γλέντι θυμίζοντάς μας ότι ο χορός είναι η κοινή μας πατρίδα.

Μ΄ αυτή τη μεγάλη γιορτή έκλεισε ο κύκλος μαθημάτων των τμημάτων παραδοσιακών χορών του Δήμου για εφέτος.

Ο Δήμος στέκεται αποφασιστικά δίπλα στους δικούς μας ανθρώπους που δουλεύουν με μεράκι, πιστεύοντας  ότι η σημαντικότερη επένδυση είναι  στον άνθρωπο και στις αξίες.

Είμαστε περήφανοι γιατί όλη η πόλη έχει αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια .Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε με κάθε τρόπο όλα όσα ενισχύουν τους κοινούς δεσμούς αναδεικνύοντας την πολιτισμική μας φυσιογνωμία ως φορέα κοινωνικής συνείδησης.

Προηγούμενο άρθροΠλατεία Νησίδας Ν.Φ.: Διαμαρτυρία κατοίκων με πανό – Ξεκινούν σύντομα τα έργα;;; (Φωτορεπορτάζ)
Επόμενο άρθροΗ πραγματική ιστορία για την υπόθεση των Τσάμηδων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.