Κάλεσμα Ομάδας κατοίκων στο Κάτω Κουκλάκι Νέας Χαλκηδόνας

0

Λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση-κάλεσμα:

image

Αγαπητοί κύριοι, ύστερα από πολύμηνες και αποτυχημένες προσπάθειες να ενημερώσουμε και να πείσουμε
τους δήμους

Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος και Αγίων Αναργύρων, πως η νησίδα (σύνορα) αξίζει να καθαριστεί και να αξιοποιηθεί για να πάψει πια να είναι εστία μόλυνσης και δυσοσμίας, αποφασίσαμε μια ομάδα κατοίκων να δραστηριοποιηθούμε ώστε να δώσουμε λύση,
‘Έτσι μοιράστηκε η ακόλουθη ενημέρωση, και ελπίζοντας στην ευαισθησία των κατοίκων, αναμένουμε η νησίδα της Λ.Κατσώνη, στο Κάτω Κουκλάκι (που μόνο κουκλάκι δεν είναι), την Δευτέρα να έχει αλλάξει μορφή.

Αγαπητοί κάτοικοι των δήμων  Χαλκηδόνος και Αγίων Αναργύρων, ύστερα απ’ την αδιαφορία που δείχνουν οι δήμοι μας για την νησίδα, παίρνουμε την πρωτοβουλία μόνοι μας να φροντίσουμε, να περιποιηθούμε  και να καθαρίσουμε αυτόν τον ανεκμετάλλευτο πνεύμονα πρασίνου. Την Κυριακή 12/06 και ώρα 10,00 όλοι μαζί να συμβάλουμε φροντίζοντας το κομμάτι που μας αντιστοιχεί για να το χαιρόμαστε όλοι.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και ελπίζω στην υποστήριξή σας!

Προηγούμενο άρθροΑΟΝΦ Ατταλος: Γιορτή λήξης Ακαδημιών
Επόμενο άρθροΛΥΣΗ στο θέμα “ενημερότητας” των Δήμων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.