“Εντεχνο Live” σήμερα (010/06) στο Match & More!

0

matc

Σας περιμένουμε για μια έντεχνη, rock και άκρως ελληνική βραδιά… σήμερα Παρασκευή 10 Ιουνίου στις 10.00μμ! Be there…
internet-logo-match-more-nea-filadelfeiaΣτην Δεκελείας 75 στη Νέα Φιλαδέλφεια, ανακαλύψαμε ένα νέο υπέροχο χώρο, το All day cafe-bar-restaurant, Match & More! Η νέα άφιξη που ήρθε να δώσει άλλον αέρα στη διασκέδαση της πόλης!

Όμορφη ατμόσφαιρα, Friedly χώρος, παρεΐστικο περιβάλλον, σε έναν υπέροχο ξύλινο χώρο…

Ξεκινήστε χαρούμενα την ημέρα σας με έναν απολαυστικό καφέ. Από το μεσημέρι και μετά, απολαύστε χειροποίητη ιταλική πίτσα από φρέσκα επιλεγμένα υλικά, πλατό τυριών, ζουμερά burger, club sandwich και τις ευφάνταστες σαλάτες μας made in Match & More! Το βράδυ το σκηνικό είναι ιδανικό για ποτό και cocktail, ακούγοντας επιλεγμένες μουσικές από jazzy, funky και rock διασκευές.

Δεκελείας 75 & Αννεών, Νέα Φιλαδέλφεια
Τηλ.: 210.2775355
Facebook: MatchMore

 

Προηγούμενο άρθροΣαββατοκύριακο στη Στρούγκα
Επόμενο άρθροΒullying παιδιού με καρκίνο: “ΔEN επιβεβαιώνεται ότι συνέβη το περιστατικό σε σχολείο στη Νέα Φιλαδέλφεια” (Βίντεο)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.