Βullying παιδιού με καρκίνο: “ΔEN επιβεβαιώνεται ότι συνέβη το περιστατικό σε σχολείο στη Νέα Φιλαδέλφεια” (Βίντεο)

1

bulling-sxoleio-nea-fialdelfeia

Καταρχήν δημοσιεύουμε αυτούσιο το άρθρο της Πέμπτης 09/06/2016:


Μετά την ανακοίνωση στο Facebook στις 7 Ιουνίου 10.15μ.μ., του σύλλογου για παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες “ΦΛΟΓΑ”…

η τηλεοπτική εκπομπή Namaste της Ναταλίας Γερμανού στο τηλεοπτικό κανάλι Ε (έψιλον) σε ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Μαρίας Βλάχου για το συγκεκριμένο θέμα που προέκυψε –σύμφωνα με το ρεπορτάζ & την δημοσίευση της ‘ΦΛΟΓΑΣ’– “αποκάλυψαν” ότι το δημοτικό σχολείο που συνέβη το περιστατικό σε 10χρονο μαθητή 5ης Δημοτικού, βρίσκεται στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δείτε το βίντεο του ρεπορτάζ της εκπομπής (09/10/2016):

*Η εφημερίδα μας δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής ούτε το σχολείο που αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής, ούτε αν το γεγονός έγινε σίγουρα στη Νέα Φιλαδέλφεια.


Από την στιγμή που η “ΦΛΟΓΑ” στην επίσημη σελίδα τηςέβγαλε την είδηση και η τηλεοπτική εκπομπή namaste στο κανάλι Ε-TV μετέδωσε ότι το σχολείο που έγινε το ‘Βullying παιδιού με καρκίνο’ είναι στη Νέα Φιλαδέλφεια (βίντεο 09/06), η εφημερίδα μας Fx-news έκανε το σχετικό ρεπορτάζ. Με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα δεν έχει προκύψει ότι σε κάποιο σχολείο της περιοχής μας συνέβη το ατυχές περιστατικό κάτι που και η Πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής του Δ.Φ.Χ. κυρία Σπυριδούλα Εξάρχου δήλωσε στην συγκεκριμένη τηλεοπτική εκπομπή την Παρασκευή το μεσημέρι (10/06):

Φυσικά το ρεπορτάζ μας συνεχίζεται (και εάν όντως έχει συμβεί θα είναι δύσκολο -λόγω της σοβαρότητάς του- να διαρρεύσουν πολλά στοιχεία)  και σε περίπτωση που προκύψει κάτι νεότερο θα σας ενημερώσουμε άμεσα.  Μολοντούτο, το ίδιο το γεγονός -όπως η ‘ΦΛΟΓΑ’ ανέφερε- είναι τραγικό.

Δυστυχώς η κοινωνία μας έχει πιάσει πάτο, και φυσικά την λιγότερη ευθύνη της έχουν οι συμμαθητές του άτυχου μικρού που έκαναν το Βullying. Ας γίνει τουλάχιστον ένα καλό μάθημα για γονείς, καθηγητές και γενικότερα την κοινωνία μας, έτσι ώστε να μάθουμε στη νέα γενιά τι σημαίνουν οι λέξεις:

Άνθρωπος, συνάνθρωπος, ευαισθησία, προστασία και κοινωνία!

Προηγούμενο άρθρο“Εντεχνο Live” σήμερα (010/06) στο Match & More!
Επόμενο άρθροΓυμνάσιο: “Κόφτης” σε ώρες, μαθήματα και αναπληρωτές…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.