ΑΟΝΦ Άτταλος: Με Πλήθος Κόσμου η Γιορτή Λήξης της Ακαδημίας

0

attalos-gioth-lhxhsΣε γιορτινό κλίμα και με πολύ κόσμο έγινε και φέτος, η καθιερωμένη πλέον, εκδήλωση λήξης της Ακαδημίας του ΑΟΝΦ Άτταλος.

Στο τελευταίο ραντεβού επί αγωνιστικού χώρου, οι μικροί ποδοσφαιριστές του συλλόγου έπαιξαν ποδόσφαιρο, έβγαλαν φωτογραφίες, παρέλαβαν αναμνηστικά μετάλλια και βραβεία, έλαβαν οδηγίες-συμβουλές από τους προπονητές τους για την καλοκαιρινή περίοδο και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβρη.

Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσαν και δύο μεγάλες δόξες του παρελθόντος από το χώρο του ποδοσφαίρου. Ο βετεράνος διεθνής ποδοσφαιριστής και Κυπελλούχος φέτος ως προπονητής της ΑΕΚ, Στέλιος Μανωλάς και ο βετεράνος πορτιέρο της ΑΕΚ και της Εθνικής Ελλάδος, Ηλίας Ατματσίδης. Οι δύο άσσοι έδωσαν ξεχωριστή νότα στη γιορτή και χαρά στα παιδιά, καθώς, έκαναν απονομές μεταλλίων, μοίρασαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με μικρούς και μεγάλους.

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και εύχεται σε όλα τα μέλη της μεγάλης οικογένειας του Αττάλου ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Προηγούμενο άρθροΔημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη με 26 θέματα
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση Δ.Φ.Χ. για το «Βullying σε παιδί με καρκίνο»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.