“Γονείς”… Έδεσαν το 3χρονο αγοράκι τους και το έκαιγαν με τσιγάρα στη Νεμέα!

0

image

Ένα φρικτό περιστατικό βάναυσης
κακοποίησης ανηλίκου από τους γονείς του ήρθε στο φως της δημοσιότητας στη Νεμέα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του korinthostv, το τρίχρονο αγοράκι έζησε εφιαλτικές ώρες, καθώς οι γονείς του τον έδεναν και τον έκαιγαν με τσιγάρα… προκειμένου να το σωφρονίσουν.

Οι περίοικοι που άκουσαν το κλάμα και τα ουρλιαχτά του παιδιού ειδοποίησαν τους αστυνομικούς του ΑΤ Νεμέας οι οποίοι βρήκαν το άτυχο παιδί στην εγκαταλελειμμένη οικία.

Οι δύο αστυνομικοί μόλις μπήκαν μέσα πάγωσαν από το θέαμα. Αμέσως έλυσαν το παιδί και με περιπολικό το μετέφεραν στο κέντρο υγείας όπου το εξέτασαν γιατροί.

Το ιατρικό προσωπικό που φρόντισε το αγοράκι δήλωσε συγκλονισμένο όταν είδε σημάδια από σβησμένα τσιγάρα σε όλο του το κορμί.

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν αμέσως τους γονείς του, οι οποίοι εμφανίστηκαν ώρες αργότερα με άλλα δύο ανήλικα παιδιά.

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα και εκεί αποκάλυψε ότι έδεσε το παιδί επειδή ήταν άτακτο.

Στη συνέχεια ενημερώθηκε η εισαγγελέας Κορίνθου η οποία διέταξε και τα τρία παιδιά να φιλοξενηθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού. Άμεσα ενημερώθηκε ο οργανισμός που παρέλαβε τα παιδιά για φιλοξενία και ψυχολογική υποστήριξη.

Οι γονείς, βουλγάρικης καταγωγής, συνελήφθησαν για κακοποίηση ανηλίκου και έκθεση αυτού σε κίνδυνο.

Πηγή: korinthost.gr

Προηγούμενο άρθροΠρωτομαγιά: Καλύτερη η αγοραστική κίνηση το Σάββατο το Πρωί (Φωτορεπορτάζ)
Επόμενο άρθροΈρχεται νέα Φοροκαταιγίδα!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.