Ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου

0

Η ερασιτεχνική ΑΕΚ εξέδωσε της παρακάτω ανακοίνωση:

wp-1463526172531.jpgΗ διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ συγχαίρει την ομάδα ποδοσφαίρου για την αντρίκεια κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ένα Κύπελλο που προκάλεσε ένα ατελείωτο μεθύσι χαράς στους απανταχού Ενωσίτες. Ένα Κύπελλο που σηματοδοτεί τη νέα εποχή που ξεκίνησε από το «σπίτι» μας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το παρελθόν και το μέλλον συναντήθηκαν σε μια βραδιά που δεν θα ξεχάσει κανείς. Συγχαρητήρια σε όλους. Μας κάνατε υπερήφανους.

Μας κάνατε να κλάψουμε από χαρά. Είναι βέβαιο πλέον ότι η Νέα Φιλαδέλφεια και όλες οι ενωσίτικες γειτονιές στα πλάτη όλης της γης θα ζουν συχνά τέτοιες στιγμές. Όλοι μαζί, όλοι ενωμένοι!

 

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση Δήμου Φ.Χ. για την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ΑΕΚ
Επόμενο άρθροΣτα αδικοχαμένα θύματα της Γενοκτονίας του Πόντου, αφιέρωσε ο Μελισσανίδης το Κύπελλο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.