“Mαφιόζικο” χτύπημα & δολοφονία επιχειρηματία στον Άλιμο

0

dolofonia-eltaΔολοφονήθηκε από αγνώστους επιχειρηματίας στον Άλιμο, τα ξημερώματα της Πέμπτης, σε ένα “μαφιόζικοχτύπημα. Όπως φαίνεται οι δράστες του είχαν στήσει ενέδρα και τον “γάζωσαν” ενώ ετοιμαζόταν να μπει στο αυτοκίνητό του, με Καλάσνικοφ.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, την ώρα που έμπαινε στο όχημά του, ένα μαύρο όχημα σταμάτησε δίπλα του και οι δράστες άνοιξαν πυρ εναντίον του. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που βρήκε 14 κάλυκες από το συγκεκριμένο τύπου όπλο.

Επίσης, λίγη ώρα αργότερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία έλαβε σήμα για μια πυρκαγιά σε αυτοκίνητο στο Ελληνικό, τα χαρακτηριστικά του οποίου έμοιαζαν με αυτό των δραστών – μία μαύρη Mercedes σύμφωνα με πληροφορίες.

Σε έλεγχο της αστυνομίας, βρέθηκε μέσα στο όχημα οπλισμός, πιθανότατα τα Καλάσνικοφ της επίθεσης και γεμιστήρες, τα οποία εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Προηγούμενο άρθροΦωτιά στο κέντρο προσφύγων στα Διαβατά -Κάηκαν σκηνές, τρεις μετανάστες στο νοσοκομείο
Επόμενο άρθροΣτο 24% ο ΦΠΑ…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.