Νίκη στο ντέρμπι για την ΦΕΑ, μπουνιές μεταξύ προπονητών & μηνύσεις! (video)

1

feaΗ αναμέτρηση της ΦΕΑ με τη Νέα Ιωνία για την 24η αγωνιστική του 1ου ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής ήταν το ντέρμπι που θα έκρινε εν πολλοίς την παραμονή στην κατηγορία. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τους γηπεδούχους να επικρατούν στην παράταση με 94-86 (78-78κ.α.) και να αναπτερώνουν τις ελπίδες τους για τη σωτηρία, την ώρα που οι ηττημένοι χρειάζονται πλέον ένα μικρό θαύμα για να τα καταφέρουν.

Παρά το γεγονός ότι στο ημίχρονο η ΦΕΑ βρισκόταν πίσω στο σκορ (35-44), ωστόσο με μια υπερπροσπάθεια στην επανάληψη έφερε το παιχνίδι στα ίσια, με αποτέλεσμα στην κανονική διάρκεια του αγώνα το σκορ να είναι ισόπαλο (78-78) κι έτσι το παιχνίδι να πάει στην παράταση. Εκεί μίλησε η αγωνιστική ετοιμότητα, αλλά κυρίως η “ψυχή” των παικτών της ΦΕΑ που τελικά έφτασαν στη μεγάλη νίκη.

1111112Το άσχημο της υπόθεσης όμως είναι πως η ένταση του αγώνα ξεπέρασε τα όρια, αφού μετά το τέλος του αγώνα ο τιμ μάνατζερ της ΦΕΑ, Διονύσης Φαναρτζής, και ο προπονητής της Νέας Ιωνίας, Σπύρος Σαμόλης, πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του πρώτου… και όλους μαζί στο τμήμα για τις σχετικές μηνύσεις!!!

Ένα κινέζικο γνωμικό λέει ότι μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις!!!

Δημοσιεύτηκε από Φ.Ε.Α. Ν.Φιλαδέλφεια Ν.Χαλκηδόνα στις Κυριακή, 10 Απριλίου 2016

Προηγούμενο άρθροΠρωτοφανές: Σκοπιανοί αστυνομικοί επέβαλλαν την τάξη σε ελληνικό έδαφος!!! (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΜαζική αποχώρηση στελεχών από τον ΣΥΡΙΖΑ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.
    ΜΟΝΟ 2 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΛΩΣΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΣΟΥΣ ΧΩΡΙΣΟΥΝ.
    ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 2 ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΤΟ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.
    ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΑ ΕΓΙΝΕ ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ.
    ΝΙΚΟΛΕΤΤΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.