Από το τριήμερο για τα 7 χρόνια Στρούγκα

0

strouga1Το τριήμερο για τα έβδομα γενέθλια της Στρούγκας τελείωσε το βράδυ της Κυριακής με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ευχαριστούμε τη θεατρική Ομάδα πείρα(γ)μα​ για την εξαιρετική παράσταση ο “Κύκλος των μάταιων πράξεων”, τους Υπεραστικούς​ που εγκαινίασαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το studio, αλλά και όλο τον κόσμο που συμμετείχε στη συζήτηση για την παρουσίαση του εγχειρήματος, τους Jimmy’s Junkyard, τους Hungry Dukes​ και τα Αγοριαstonilio ​ που έπαιξαν το βράδυ του Σαββάτου, καθώς και τους συντρόφους και τις συντρόφισσες που έπαιξαν χθες το απόγευμα, γλεντώντας μαζί μας σε ρεμπέτικους ρυθμούς.

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο, συντρόφους και συντρόφισσες, φίλους και φίλες, γείτονες και γειτόνισσες που στήριξαν με την παρουσία τους το χώρο.
Μέχρι την επόμενη φορά.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

strouga2

Προηγούμενο άρθροΑνακοινώσεις του Δ.Φ.Χ.
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση της “ΚΥΠΑΛ” για το γήπεδο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.