Ανακοινώσεις του Δ.Φ.Χ.

0

dimarxeio-filadelfeiasΑπό τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας λάβαμε τις παρακάτω ανακοινώσεις:


Από Τετάρτη 13 Απριλίου και κάθε Τετάρτη απόγευμα 5 με 8 στο Τρίγωνο (στο χώρο του Ιατρείου) θα γίνονται ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ για τους Άπορους Κατοίκους του Δήμου μας.

Υποχρεωτικά μαζί τους πρέπει να έχουν τους ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ.


ANAKOΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος στα πλαίσια του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» προχωρά στην Β΄ Διανομή Προϊόντων.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί :

την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Ώρες : Από 10.00 έως 13.00  &

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Ώρες : από 08.00 έως 14.00

Χώρος Διανομής: ΝΕΟ Κοινωνικό Παντοπωλείο Νέας Φιλαδέλφειας στην περιοχή Απομάχων, Πλατεία Κυθήρων (είσοδος από οδό Παπάγου).

Υπενθυμίζεται ότι οι δικαιούχοι θα παραλαμβάνουν τα προϊόντα με την ταυτότητα τους ή διαβατήριο καθώς και την εγκριτική απόφαση ή επίδειξη του ΑΜΚΑ. Σε περίπτωση που ο δικαιούχος αδυνατεί να  παραλάβει ο ίδιος απαιτείται επικυρωμένη εξουσιοδότηση.


Πραγματοποιήθηκε στο ΠΠΙΕΔ στα πλαίσια των εκδηλώσεων ‘’ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ’’, μία πολλή ενδιαφέρουσα και διαφορετική

παρουσίαση βιβλίου, του ΘΑΝΑΣΗ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ την Παρασκευή

1η Απριλίου 2016 .

Η επιστημονική ιδιότητα του συγγραφέα – ποιητή – παιδοψυχιάτρoυ,

αλλά και η παρουσία της κας Σχινά στο πάνελ, βοήθησε  στο να γίνει μία

ουσιαστική και σε βάθος ανάλυση, με την συμμετοχή των

παρευρισκομένων.


235234Ο ΚΡΙΤΕΡΙΟΥΜ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΡΑΝΟΠΟΥΛΟΣ».

 Ο Δήμος ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ, σε συνεργασία με το Τμήμα Ποδηλασίας της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως -Α.Ε.Κ. διοργάνωσε -με μεγάλη επιτυχία – την ΚΥΡΙΑΚΗ 03/04/2016 το βαθμολογούμενο αγώνα δρόμου τύπου κριτέριουμ με την επωνυμία, 4ο Κριτέριουμ Νέας Φιλαδέλφειας «Γεώργιος Τρανόπουλος», σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ο.Π.

Ο αγώνας ήταν εντεταγμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Ο.Π. για το 2016 και συμμετείχαν περίπου 350 αθλητές από όλη την Ελλάδα και αγωνίστηκαν στις παρακάτω κατηγορίες:

1η κατ: Λαϊκός αγώνας ανεξαρτήτως ηλικίας όλων των κατηγοριών 1 στροφή.

2η κατ: Μίνι μικρά (αγόρια-κορίτσια) 3 στροφές.

3η κατ: Μίνι μεγάλα (αγόρια -κορίτσια) 6 στροφές.

4η κατ: Παμπαίδων 8 στροφές.

5η κατ: Πανκορασίδων 8 στροφές.

6η κατ: Κορασίδες 8 στροφές.

7η κατ: Παίδων 8 στροφές.

8η κατ: νεανίδων 8 στροφές.

9η κατ: γυναικών 12 στροφές.

10η κατ: Μάστερς Α’16 στροφές.

11η κατ: Μάστερς Β’16 στροφές.

12η κατ: Μάστερς Γ’16 στροφές.

13η κατ: Αντρών 22 στροφές.

14η κατ: εφήβων 22 στροφές.

Η απόσταση της διαδρομής ήταν 1.500 μ.  και διερχόταν από τις κατωτέρω οδούς:

ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΑΝΟΔΟΣ Λ. ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ-ΔΕΞΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΟΔΟ ΦΩΚΩΝ – ΔΕΞΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΟΔΟ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΔΕΞΙΑ Λ. ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ – ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.

 Στο τέλος των αγώνων όλων των κατηγοριών πραγματοποιήθηκαν οι απονομές στις τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας.

Επίσης το τμήμα Ποδηλασίας της Α.Ε.Κ. προέβη σε τιμητικές βραβεύσεις: στο Δήμαρχο του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος κο Αριστείδη Βασιλόπουλο, στην κα Ελισάβετ Τρανοπούλου, στον Εντεταλμένο Δημ. Σύμβουλο Αθλητισμού και παλαίμαχο αθλητή της Α.Ε.Κ. κο Μανωλεδάκη Θεόδωρο, στον Διοικητή του τμήματος Τροχαίας Ν. Ιωνίας κο Σιαφλά  Βασίλειο και στον υπάλληλο του Δήμου Φιλαδέλφειας -Χαλκηδόνος για την βοήθειά του, κο Ζέτο Δημήτριο.

Οφείλουμε επίσης, να ευχαριστήσουμε όλους και όλες που συνέβαλαν και βοήθησαν με κάθε τρόπο, στην άρτια και ομαλή διεξαγωγή  της ανωτέρω αθλητικής εκδήλωσης, τους εθελοντές-ες Δημότες-σες, κα Γιαννακοπούλου Σεβαστή, κο Τουλιάτο Γεώργιο και τον κο Κουτρούλη Ιωάννη για την αμέριστη βοήθειά τους, τις υπηρεσίες και το προσωπικό του Δήμου Φιλαδέλφειας -Χαλκηδόνος και τους Καθ. Φυσ. Αγωγής – Μονίμους και Ι.Δ. που συνέβαλαν τα μέγιστα, στην φύλαξη των επικίνδυνων σημείων της διαδρομής, καθ΄όλη την διάρκεια των αγώνων.


Μία ξεχωριστή δράση, η 8η κατά σειρά ολοκληρώθηκε στις 3 Απριλίου, στο Άλσος της Ν. Φιλαδέλφειας με πολύ μεγάλη συμμετοχή κόσμου.

Ο εκπρόσωπος της Αλληλεγγύης για όλους, αλλά και παραγωγοί [που έχουν μέλια, όσπρια και αλεύρι], παρουσίασαν με μεγάλη ευρύτητα και σαφήνεια όλα έχουν να κάνουν με τον τρόπο παραγωγής, προώθησης, διατήρησης [χωρίς επικίνδυνα σκευάσματα], αλλά και κατανάλωσης των προϊόντων μέσα και έξω από την Ελλάδα!

Δόθηκε μια πολύ καθαρή εικόνα για το πόσα περιθώρια ανάπτυξης υπάρχουν στην πατρίδα μας  παραγωγής  αλλά και προώθησης πολλών γεωργικών και όχι μόνο προιόντων…

Η εκδήλωση τελείωσε με πολλή  φ α σ ο λ ά δ α, καλή μ ο υ σ ι κ ή, που όλα αυτά μαζί έδωσαν μία νότα διαφορετική, αισιοδοξίας θα μπορούσαμε να πούμε.

Παράλληλα συγκεντρώθηκαν πολλά προϊόντα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τη Σίτιση του Δήμου μας.

Δώσαμε ραντεβού για την επόμενη δράση που θα γίνει στις 5 ΙΟΥΝΙΟΥ , μαζί με την υπόσχεση ότι θα προσπαθούμε πάντα για την καλύτερη λειτουργία της δομής με έλεγχο των παραγωγών και των προϊόντων τους, προς όφελος των πολιτών!

Προηγούμενο άρθροΨΗΦΟΦΟΡΙΑ Fx: “Αξιολογήστε την Δημοτική αρχή του Δήμου Φ.Χ. μετά από 18 μήνες διοίκησης” (Συνολικά & Ατομικά)
Επόμενο άρθροΑπό το τριήμερο για τα 7 χρόνια Στρούγκα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.