“ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στο σφυρί το Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας για 220.000.000€”!!!

0

alsos-for-saleΜεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η “αποκάλυψη” που ήρθε τις τελευταίες ώρες στην δημοσιότητα, σχετικά με τα σχέδια παραχώρησης για 49 έτη του Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας σε ιδιώτες!!!

Η παραχώρηση θα γίνει με πλειοδοτικό διεθνή διαγωνισμό (βλπ. καταχώρηση) και με τιμή εκκίνησης το ποσό των 220.000.000€!!! Τα έσοδα από την παραχώρηση θα πάνε στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης για να χρηματοδοτήσουν την έρευνα για την κατασκευή του νέου μαχητικού αεροσκάφους, το οποίο θα σχεδιαστεί και κατασκευαστεί στην ΕΑΒ αποκλειστικά από Έλληνες επιστήμονες. Μάλιστα για το σχέδιο του “Ελληνικού μαχητικού” (δείτε βίντεο) θα προσληφθούν περισσότεροι από 2.200 άνεργοι επιστήμονες…

Όσο αφορά το άλσος, οι “πληροφορίες μας” λένε ότι ο προορίζεται να μετατραπεί (από τον πλειοδότη του διαγωνισμού) σε “πάρκο αναψυχής & ήπιας εμπορικής χρήσης”, χωρίς να αναφέρεται αν θα περιλαμβάνει εμπορικά κέντρα, καζίνο κλπ…

23423432


Και του χρόνου με Υγεία!
Και του χρόνου με Υγεία!

 

 

Προηγούμενο άρθροΦεστιβάλ Αθηνών: Τα “Παλλόμενα πέη” και το κάστινγκ για τα “μεγαλύτερα” που θα πάνε Επίδαυρο!!! (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: “Πρώτα θα ξεκινήσει η υπογειοποίηση των οδών Π. Κωνσταντίνου και Φωκών”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.