Απευθείας από τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας τα επιδόματα Αναπηρίας

0

dimarxeioΗ εξυπηρέτηση των δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων για άτομα με αναπηρία, που δεν είναι κάτοικοι του δήμου Αθηναίων και μέχρι σήμερα εξυπηρετούνταν από τον δήμο Αθηναίων, εφ’ εξής θα υλοποιείται από τις υπηρεσίες των Δήμων: Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Δάφνης-Υμηττού, Βύρωνα, Ζωγράφου, Γαλατσίου και Ηλιούπολης.

Την υποστήριξη αυτή παρείχε από το 2010 μέχρι σήμερα ανελλιπώς σε συνολικά 15.000 δικαιούχους κατοίκους του δήμου Αθηναίων και των άλλων δήμων, όπως σημειώνει η ανακοίνωση

Οι κάτοικοι-δημότες των παραπάνω δήμων οι οποίοι θα ενταχθούν για πρώτη φορά στα προνοιακά επιδόματα ή δικαιούνται συνέχιση των επιδομάτων θα πρέπει απευθύνονται στο γραφείο Πρόνοιας που έχει συσταθεί στο δήμο κατοικίας τους.

Πιο συγκεκριμένα μετά την πληρωμή της 7/3/2016 στην οποία έγινε η καταβολή των επιδομάτων Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2016 από το δήμο Αθηναίων, η επόμενη πληρωμή (Μάιος 2016) που θα αφορά τα επιδόματα του Μαρτίου και  Απριλίου 2016, θα πραγματοποιηθεί κατευθείαν από τους δήμους.

Προηγούμενο άρθρο“Όλα καλά” μεταξύ ΦΕΑ & Νέας Ιωνίας
Επόμενο άρθροΤρία τουρκικά μαχητικά πέταξαν πάνω από τη Λέσβο!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.