Έρχεται… το «Νησί του Παράνομου Έρωτα»!

1

cheat-islandΣτις διακοπές ή αποδράσεις με κάποιον «παράνομο» δεσμό ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος να γίνετε «τσακωτοί» ή να σας δει κάποιο αδιάκριτο βλέμμα. Εντοπίζοντας ένα ειδικό target group, κάποιοι ευφάνταστοι επιχειρηματίες οργανώνουν ερωτικές διακοπές σε ένα ξεχωριστό νησί, όπου προτεραιότητα θα είναι η… μυστικότητα.

Το IllicitEncounters.com, ένας ιστότοπος «πονηρών» γνωριμιών που απευθύνεται σε παντρεμένους, επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι πρόκειται να αγοράσει ένα νησί, το οποίο σκοπεύει να μετατρέψει σε καταφύγιο για παράνομα ζευγαράκια.

Οι μόνες πληροφορίες που έχουν κοινοποιηθεί για το πρωτότυπο αυτό μέρος είναι ότι πρόκειται να ονομαστεί «Illicit Island» (Νησί του Παράνομου Έρωτα) και ότι βρίσκεται ανοιχτά της νότιας ακτής της Αγγλίας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Sun, στο νησί θα κατασκευαστούν «ερωτικές φωλιές» που θα διαθέτουν όλες τις ανέσεις, με ιδιαίτερη έμφαση φυσικά στην κρεβατοκάμαρα.

Οι επισκέπτες θα φτάνουν στο νησί με ελικόπτερο της εταιρείας, αφού έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να ξεχαστούν ενοχοποιητικά στοιχεία (όπως αεροπορικά εισιτήρια, κάρτες επιβίβασης, κτλ) σε κάποια τσέπη, όπου μπορεί να τα βρει ο/η σύζυγος.

Πριν όμως μεταφερθούν στο νησί τα παράνομα ζευγάρια θα υπογράφουν συμφωνητικό εχεμύθειας σχετικά με την ακριβή τοποθεσία του νησιού, ώστε να αποφευχθούν οι αιφνιδιαστικές επισκέψεις από απατημένους συζύγους, ενώ συζητείται ακόμα και το ενδεχόμενο να τους κλείνουν τα μάτια κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ώστε να μην μπορούν σε καμία περίπτωση να αποκαλύψουν καμία χρήσιμη πληροφορία.

Προηγούμενο άρθροΤιμωρία στους “ΝΑΙ” από την ΕΣΗΕΑ!
Επόμενο άρθροΗ Fx-news συμμετέχει στην Απεργία
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κύριε διαχειριστή καλημέρα σας.

    Ξέρετε, εγώ και ο Παναγιώτης επισημοποιήσαμε πρόσφατα τη σχέση μας με σύμφωνο συμβίωσης.
    Όμως λίγο μετά ήρθε ο Κώστας
    Έρωτας βαθύς και κεραυνοβόλος.
    Ελπίζω καταλαβαίνεται τι θέλω να πω.
    Επειδή όμως είμαι σε δύσκολη θέση δεν μπορώ να επικοινωνήσω άμεσα με το IllicitEncounters.com.
    Το ίδιο πρόβλημα όπως πληροφορούμαι έχουν και άλλοι συμπολίτες/σες, γι αυτό θα ήθελα παρακαλώ αν μπορούσατε να μας πληροφορήσετε αν στο «Illicit Island» θα γίνονται δεκτά και παράνομα ομόφυλα ζευγάρια.
    Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.

    Αποστόλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.