Οι Εθελοντές Π.Π.Ν.Φ. στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας (Φωτογραφίες)

0

Οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ προσέφεραν και φέτος τις Εθελοντικές υπηρεσίες τους στον ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ  της ΑΘΗΝΑΣ 2016, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20/3. Με την παρουσία τους στο 10ο χλμ. της διαδρομής, προσέφεραν νερό, ισοτονικά και υγρά σφουγγάρια στους Αθλητές, και εμψύχωση καθώς από εκείνο το σημείο ξεκινούσαν να διανύσουν την απόσταση για τον τερματισμό. Ο Διοργανωτής ΣΕΓΑΣ, έχει αποκτήσει πλέον μόνιμη συνεργασία με τους Εθελοντές του Συλλόγου, που είναι διαρκώς παρόντες στον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ και ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ κάθε έτους. Με το τέλος του Αγώνα οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΠΝΦ παρέλαβαν, με τη συγκατάθεση του Ομαδάρχη τους, 650 φιάλες νερού των 500 ml που έμειναν αδιάθετες, τις οποίες στη συνέχεια μετέφεραν στον πρόχειρο καταυλισμό των προσφύγων στον Πειραιά και παρέδωσαν στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ του ΠΑΙΔΙΟΥ και στην Ε.Ο. ΠΑΜΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.

Την προηγούμενη ημέρα, οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΠΝΦ είχαν παραδώσει στις ίδιες Οργανώσεις βρεφικά γάλατα και κρέμες, μωρομάντηλα, snacks, ενδύματα, υποδήματα και κάλτσες, κλινοσκεπάσματα και παιχνίδια, προσφορά των Μελών του Συλλόγου, των Μελών της Ένωσης Γυναικών Ελλάδος Αχαρνών και του Ομίλου Ελληνικών Σούπερ Μάρκετ ΑΣΤΕΡΑΣ.

Προηγούμενο άρθροΤο διήμερο εκδηλώσεων για την Παναγία την Βουρλιώτισσα (Φωτογραφίες)
Επόμενο άρθροΑνακοινώσεις της Μητρόπολης Ιωνίας – Φιλαδελφείας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.