Βίντεο: Η παρέλαση αναβλήθηκε αλλά το 1ο Δημοτικό Ν.Φ. (Σπαθάρη) παρέλασε κανονικά!!!

1

spathari-parelasiΜπορεί η παρέλαση της 25ης Μαρτίου να αναβλήθηκε λόγω βροχής (δείτε ΕΔΩ) αλλά το ιστορικό 1ο Δημοτικό Νέας Φιλαδέλφειας “Σπαθάρη” παρέλασε ΚΑΝΟΝΙΚΑ με πρωτοβουλία των μαθητών του!!!

Το βίντεο που ακολουθεί δημοσιεύθηκε στο Facebook με τίτλο “Έτσι τιμούν τα παιδιά του 1ου δημοτικού σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας τους ήρωες που τους χάρισαν την ελευθερία και με βροχή“!

Προσυπογράφουμε

Δείτε το Βίντεο:

 

Προηγούμενο άρθροΑναβλήθηκε η παρέλαση στη Nέα Φιλαδέλφεια
Επόμενο άρθρο25η Μαρτίου Ν.Φιλαδέλφεια: Φωτορεπορτάζ από την κατάθεση Στεφάνων στο Ηρώο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ντροπή τους! Βρίσκουν αφορμές (μια απλή ψιχάλα) για να αναβάλλουν και σιγά – σιγά να καταργήσουν τις παρελάσεις! Φέτος μας αιφνιδάσανε με το θράσος τους! Μήν τολμήσουν ούτε να το σκεφτούν, ότι θα το ξανακάνουν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.