“Τορπίλη” της Άγκυρας στη Νατοϊκή δύναμη του Αιγαίου, την οποία η ίδια πρότεινε!

0

toyrkiaΜπλόκο στη νατοϊκή επιχείρηση στο Αιγαίο, με την οποία οι Βρυξέλλες σχεδιάζουν να αντιμετωπίσουν την προσφυγική κρίση, θέτει η Τουρκία, σύμφωνα με πληροφορίες, εγείροντας ζητήματα επιχειρησιακά και αρνούμενη να κάνει επαναπροωθήσεις, που είναι κομβικό σημείο της επιχείρησης.

Σύμφωνα με τα Νέα, η Άγκυρα, διά του εκπροσώπου της στη Στρατιωτική Επιτροπή, μπλόκαρε μέχρι την περασμένη Παρασκευή την επιχείρηση, διαφωνώντας σε σημαντικές πτυχές της.

Σημειώνεται πως η Στρατιωτική Επιτροπή, έχει αναλάβει τη χάραξη του επιχειρησιακού πλάνου που θα τεθεί προς έγκριση σε επίπεδο μόνιμων αντιπροσώπων προκειμένου να κινηθεί με σαφή εντολή η νατοϊκή δύναμη SNMG2.

“Εγώ δεν μπορώ να εφαρμόσω αυτά τα πράγματα, δεν έχω τέτοιες οδηγίες”, φέρεται να είπε ο τούρκος εκπρόσωπος στην τελευταία συνεδρίαση της Στρατιωτικής Επιτροπής της Συμμαχίας.

Φέρεται να μην απάντησε στο βασικό ερώτημα: Τι θα συμβαίνει με τις βάρκες που θα εντοπίζονται από τα στρατιωτικά μέσα εντός τουρκικών χωρικών υδάτων και οι οποίες υποτίθεται ότι πρέπει να επιστρέφουν στα τουρκικά παράλια…

ΠΗΓΗΕφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ"
Προηγούμενο άρθροΟ χορός του Χαλκηδονικού
Επόμενο άρθροΔ.Φ.Χ.: Παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης στους πρόσφυγες
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.