Νέα τραγωδία: 14 νεκροί πρόσφυγες- μεταξύ τους 8 παιδιά & 20 αγνοούμενοι!

0

prosfygesΑκόμη 14 νεκροί – στην πλειοψηφία τους παιδιά – έρχονται να προστεθούν στη λίστα θανάτου του Αιγαίου. Το νέο ναυάγιο σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή Κοκκάρι της Σάμου, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί και από αυτό διασώθηκαν δέκα άνθρωποι σύμφωνα με τα σαμιακά ΜΜΕ.

Οι 14 νεκροί είναι πέντε άνδρες, μια γυναίκα, τρία κορίτσια και πέντε αγόρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες 20 άνθρωποι αγνοούνται.

Από τους διασωθέντες, πέντε βρέθηκαν στη θάλασσα και άλλοι πέντε να κρατιούνται από ξύλινες σανίδες, απομεινάρια του σκάφους στο οποίο επέβαιναν, σύμφωνα με το My Samos.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, εντοπίστηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Βαθύ ένας βρεγμένος άνδρας με σωσίβιο, που ανέφερε πως επέβαινε σε βάρκα μαζί με άλλους πρόσφυγες και ότι το σκάφος βυθίστηκε. Δεν γνώριζε να πει ακριβή αριθμό των επιβατών, όπως αναφέρουν οι παραπάνω πληροφορίες.

Οι έρευνες στην περιοχή συνεχίζονται με δύο πλωτά σκάφη του Λιμενικού, ένα σκάφος της Frontex και ένα ελικόπτερο Super Puma. Από τις ελληνικές αρχές έχει ενημερωθεί και το τουρκικό Λιμενικό, αφού δεν είναι γνωστό αν το ναυάγιο σημειώθηκε σε ελληνικά ή τουρκικά νερά.

ΠΗΓΗΜε πληροφορίες από το My Samos
Προηγούμενο άρθροΗ Παιγνιοθήκη έκοψε την πίτα της
Επόμενο άρθροΔ.Φ.Χ.: Αναζήτηση 19 κατοικιών για μίσθωση
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.