Εκλογές ΝΔ-Ν.Φ.: Ο αέρας πρόδωσε το μέλος του «Ρουβίκωνα»…

0
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου

Ένα χαρτόνι που ήταν κολλημένο στην πινακίδα κυκλοφορίας μοτοσικλέτας αποκολλήθηκε από τον αέρα και έγινε αιτία για να φτάσουν οι αστυνομικοί στα ίχνη 29χρονου αναρχικού που φέρεται να συμμετείχε στην επίθεση της ομάδας «Ρουβίκωνας» με στόχο το εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο 29χρονος συνελήφθη έξω από το σπίτι του στο Χαϊδάρι και κατόπιν σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για «διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, διατάραξη οικιακής ειρήνης, εξύβριση, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και απείθεια».

Σύμφωνα με την Αστυνομία, συμμετείχε στην επίθεση μελών του «Ρουβίκωνα» που έγινε το πρωί της Κυριακής στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, όπου διεξάγονταν οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας.

Όλα τα μέλη του «Ρουβίκωνα» διέφυγαν με μοτοσυκλέτες στις οποίες είχαν καλυμμένες με χαρτόνια τις πινακίδες κυκλοφορίας. Στην περίπτωση του 29χρονου, το χαρτόνι που την κάλυπτε αποσπάστηκε εξαιτίας του αέρα, αποκαλύφθηκε και καταγράφηκε από αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος ενημέρωσε τις διωκτικές αρχές.

Ο αριθμός κυκλοφορίας αντιστοιχούσε σε όχημα ιδιοκτησίας του 29χρονου, ο οποίος έχει συμμετάσχει και κατηγορηθεί για πολλές καταδρομικές επιχειρήσεις του Ρουβίκωνα, στον οποίο έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής διαμονής του, δύο φορές τον μήνα.

Σημειώνεται ότι τα μέλη του Ρουβίκωνα είχαν εφορμήσει στο εκλογικό κέντρο φωνάζοντας το σύνθημα «ο Τεμπονέρας ζει», έβαψαν κάλπες και τις έριξαν στο πάτωμα, ακυρώνοντας τουλάχιστον 180 ψηφοδέλτια ψηφισάντων.

ΠΗΓΗ Αλέξανδρος Καλαφάτης - huffingtonpost.gr
Προηγούμενο άρθροΆγριο έγκλημα στην Βαρυμπόμπη! (σκληρές εικόνες)
Επόμενο άρθροΗπειρώτες Φ.Χ.: Με πολύ μεγάλη επιτυχία η συνεστίαση και κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας (φωτογραφίες)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.