Δύο ναυάγια στο Αιγαίο: Νεκροί 34 πρόσφυγες – φόβοι για πάνω από 100!

0

prosfygesΤουλάχιστον 34 σορούς μεταναστών και προσφύγων, μεταξύ των οποίων έντεκα παιδιά, έχει περισυλλέξει έως τώρα το πλωτό του Λιμενικού Σώματος από τη θαλάσσια περιοχή της Καλόλιμνου, μετά τη βύθιση ιστιοφόρου σκάφους, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, στο οποίο επέβαινε άγνωστος αριθμός ατόμων.

Μεταξύ των θυμάτων περιλαμβάνονται 16 γυναίκες, επτά άνδρες και έντεκα παιδιά. Το ΛΣ έχει καταφέρει να διασώσει από το ναυάγιο 26 άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν στη Λέρο. Οι έρευνες στο σημείο συνεχίζονται για τον εντοπισμό τυχόν άλλων αγνοουμένων.

Για τη νέα πολύνεκρη τραγωδία με θύματα μετανάστες και πρόσφυγες ενημερώθηκαν, από την πρώτη στιγμή, ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, αντιναύαρχος Αθανάσιος Αθανασόπουλος και ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Θ. Δρίτσας.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες εκφράζονται φόβοι για πάνω από 100 νεκρούς…

ΠΗΓΗΑΜΠΕ
Προηγούμενο άρθροΚωστής Πολύζος: Συνταρακτική κατάληξη 5 χρόνια μετά τη δολοφονία του, συνέλαβαν τη μάνα του & τον… (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΠροειδοποιητικό κλείσιμο Ε.Ο. – Τα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.