Δελτία τύπου του Δ.Φ.Χ.

0

dimarxeio-nea-filadelfeiaΑπό τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας λάβαμε τα παρακάτω δελτία τύπου:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

5η Δράση Χωριού παραγωγών – Χωρίς μεσάζοντες

Ολοκληρώθηκε μία ακόμα δράση η 5η κατά σειρά αυτής του χωριού παραγωγών – χωρίς μεσάζοντες μέσα στο εορταστικό κλίμα αυτών των ημερών, και με σχετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου που περιμένει πλέον ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ του ΜΗΝΑ  να κάνει τις αγορές του από τον πεζόδρομο του Άλσους, να συναντήσει τους συνδημότες του και όχι μόνο, καθώς υπάρχει προσέλευση και από γύρω περιοχές, να συνομιλήσει με αιρετούς, να ενημερωθεί ή να εκθέσει τις απόψεις του για τα διάφορα θέματα που όλους μας αφορούν, αποδεικνύει ότι αυτή η προσπάθεια έχει εδραιωθεί και στόχος μας είναι να βελτιώνεται συνεχώς.

Επίσης έχει γίνει συνείδηση σε πάρα πολλούς επισκέπτες-αγοραστές, ότι υπάρχουν άνθρωποι γύρω μας πού δεν μπορούν να αγοράσουν όλα  τα αγαθά που έχουν ανάγκη και γι΄αυτό διακριτικά και σταθερά αφήνουν πάντα προϊόντα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, όπως και οι Παραγωγοί. Έτσι μετά από κάθε δράση αρκετά προϊόντα συγκεντρώνονται και παραδίδονται στο Κοιν. Παντοπωλείο και το κοινωνικό Συσσίτιο, και σε άλλες δομές Αλληλεγγύης αν χρειαστεί.

Είμαστε βέβαιοι ότι και με τη δική σας βοήθεια, θα πραγματοποιήσουμε ακόμα μεγαλύτερους και σπουδαιότερους στόχους.

Ραντεβού την ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ  ΣΤΙΣ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνος

Ο Δήμος μας, δίνει προτεραιότητα στην ποιοτική πολιτιστική παρέμβαση στους δημότες του. Το δείχνει έμπρακτα με κάθε εκδήλωση που διοργανώνει, όποια ηλικία και αν αφορά.

Η πρωτοφανής συμμετοχή παιδιών και ενηλίκων σε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ επιβεβαιώνει τη σωστή επιλογή αυτών, αλλά και την ανάγκη του κόσμου να βρεθεί σε ένα πιο εορταστικό κλίμα χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ.

Έτσι,  κουκλοθέατρο, θεατρικά διαδραστικά δρώμενα, θέατρο, ΚΑΛΑΝΤΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,αλλά και ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ με δέντρα και καράβια συνέβαλλαν ουσιαστικά στη δημιουργία μιας εορταστικής εικόνας και καλύτερης διάθεσης σε όλους μας.

Η ομάδα πολιτισμού σας εύχεται

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟ 2016! 

Προηγούμενο άρθροΦρίκη στο Αιγαίο! Πνιγμένοι πρόσφυγες ξεβράζονται από τη θάλασσα! (Σκληρό βίντεο)
Επόμενο άρθροΤα Άγια Θεοφάνεια ή Άγια Φώτα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.